Connect with us

ADVERTORIALE

Bijuterii copii – idei excepționale de cadou!

Published

on

bijuterii copii

Aproape toată lumea cunoaște privirile admirative ale unui copil atunci când vede bijuteriile mamei sau bijuteriile bunicii. Dar, este și mai frumos sau și mai interesant atunci când un copil, o fetiță mai ales, are propriile sale bijuterii pe care le va purta cu entuziasm.

Cercei, coliere sau brățări – bijuteriile pentru copii sunt cele care le fac ochii să strălucească și care aduc bucurie, încântare sau amuzament în numeroase situații.

Fie că vorbim despre o naștere, un botez, o aniversare sau o ocazie mai specială, o bijuterie poate să fie oferită drept cadou oricând.

Primele bijuterii ale unui copil

Diversele sărbători din an și din viața copiilor oferă posibilitatea de a oferi minunate bijuterii pentru copii. Prima bijuterie are adesea o semnificație aparte, deoarece ne amintește de botez sau de prima zi de naștere. Copilului îi place să poarte o brățară sau un colier care simbolizează o conexiune cu un moment special și cu oamenii dragi din jurul său. Adesea, cei mici poartă bijuterii din copilărie chiar și după mulți ani, deoarece dezvoltă o relație personală cu acea primă bijuterie. Pentru a putea aduce un zâmbet pe chipul copilului și al părinților lui, bijuteriile pentru copii, precum o brățară, sunt o idee foarte bună. Cu inițialele sau prenumele copilului sau cu un pandantiv mai simbolic, este deosebit de potrivită pe post de cadou pentru botez sau nașterea copilului.

Bijuterii copii pentru toate ocaziile

Cineva din familie sau prietenii tăi așteaptă un copil? Ești invitat la un botez sau cauți un cadou pentru o zi de naștere? În gama noastră de bijuterii copii, există modele pentru fiecare ocazie:

– O brățară frumoasă din aur galben pentru un băiețel sau o fetiță.

– Cercei strălucitori în culori și forme frumoase pentru ziua de nastere a copilului.

– Pandantive cruce pentru a exprima credința și pentru protecție.

Bijuteriile pentru copii sunt bijuterii frumoase, colorate și drăguțe

Bijuteriile cu păsări, insecte sau floricele delicate sunt cele mai frumoase, mai vesele și colorate. Culorile sunt aliații de preț ai copiilor și este foarte înțelept să oferi copiilor bijuterii colorate. Într-adevăr, vederea acestor bijuterii le permite copiilor să-și dezvolte și mai mult imaginația. Un lucru e sigur. În această eră în care suntem considerabil ancorați digital, dezvoltarea imaginației prin culori și forme de pe ecran este esențială. Cerceii cu libelule sau albinuțe colorate, de exemplu, îi permit fiicei tale să atingă mai îndeaproape partea magică pe care o poate vedea în desene animate și cărți! Cu siguranță, aceste bijuterii drăguțe și colorate sunt compatibile și cu modelele generale de îmbrăcăminte pentru copii.

Advertisement

Citește și despre bijuteriile cu piatră de naștere.

Bijuteriile copii sunt cele mai bune amintiri

Oferim o bijuterie în speranța că persoana căreia i-o oferim o poate păstra pe viață. Bijuteria cu insecte sau păsărele este, astfel, una dintre cele mai bune bijuterii pe care să le oferi copilului tău deoarece este semnificativă în esența sa.  De asemenea, deoarece bijuteriile acestea sunt atemporale, se pot schimba odată cu vârsta copilului. Mult mai târziu, aceste mici pandantive și charmuri de pe bijuteriile copiilor tăi pot încă atârna de bijuteriile pentru adulți pentru a constitui cele mai frumoase și cele mai prețioase amitiri de pe vremea copilăriei.

Calitate și siguranță

Pentru ca cei mici să se bucure cât mai mult timp de bijuteriile lor, acordăm o mare importanță calității produselor. Mai mult, materialele robuste sunt folosite în procesul de realizare a bijuteriilor pentru copii. Pentru a ne asigura că pielea delicată a copiilor tolerează bine bijuteriile și că nu apar alergii sau intoleranțe, ne asigurăm că bijuteriile pentru copii de pe Zlata.ro sunt realizate din metale prețioase precum argintul și aurul.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending