Bijuteriile – cele mai bune arme de seducție ale femeilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Bijuteriile – cele mai bune arme de seducție ale femeilor

Published

on

Nici o femeie nu ar trebui să renunțe la independența ei, dar mai ales la posibilitatea de a radia mereu printr-o ținută exemplară, accesorizată cu un set de bijuterii pe măsură. Viața oricărei femei va începe atunci când va avea curajul să iasă din zona de confort, iar introducerea unor bijuterii deosebite prin estetică și calitate cu siguranță vor face diferența în acest sens.

 

Atunci când vine vorba despre alegerea celor mai potriviți cercei de argint, brățări, coliere, inele sau alte accesorii, bijuteriisiarta.ro este locul în care orice iubitoare de frumos găsește cele mai bune soluții. Astfel, fiecare ținută dobândește un aer aparte de eleganță, stil și bun gust, alături de senzualitate și feminitate.

Neîndoielnic, o ținută completă oferă o încredere mai mare în propriile puteri oricărei femei, însă rolul pe care îl joacă bijuteriile în acest sens poate deveni esențial, mai ales că acestea definesc și caracterul.

 

Cerceii – bijuteriile care străpung trupul – cum trebuie aleși aceștia?

Cerceii sunt bijuteriile prin care femeile pot accentua senzualitatea ce le caracterizează, punându-le în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Alegerea acestora trebuie să fie făcută cu responsabilitate, având în vedere că un set nepotrivit ar putea strica întreaga imagine a reprezentantelor sexului frumos.

Determinantă în alegerea cerceilor ideali este forma feței. Desigur, pe lângă aceasta, trebuie să se aleagă și materialul potrivit, culoarea, mărimea, etc. Indiferent că este vorba despre o pereche de cercei de argint simplă sau una cu cristale Swarovsky, în cadrul paginii anterior menționate, bijuteriisiarta.ro, se găsesc soluțiile cele mai atrăgătoare, la prețuri rentabile.

 

Așadar, principalul aspect pe care o femeie trebuie să îl aibă în vedere atunci când cumpără cerceii este ca aceștia să contrabalanseze forma feței. În cazul în care alegerea se îndreaptă către o pereche ornamentată bogat, supradimensionați, este de preferat să se renunțe la colier.

În general, femeile cu fața ovală sunt cele care sunt cele mai avantajate deoarece acestea pot să poarte în speță orice tip de cercei. Adeptele stilului clasic pot opta oricând pentru modelele clasice, cu diamant. Desigur, nu este exclus pentru acestea să poarte un model triunghiular, dreptunghiular sau oval. Femeile cu fața rotundă ar putea alege un model în linii curbe, drepte sau lungi pentru că acestea reprezintă cea mai potrivită armă de seducție în acest caz.

 

Magazinul online de bijuterii menționat propune cele mai interesante soluții pentru cele care doresc să beneficieze de un plus de senzualitate și feminitate. Astfel, aici se găsesc cele mai potrivite seturi de cercei și pentru cele care au fața alungită, reușind să le evidențieze acestora trăsăturile plăcute, adăugând lățime formei feței.

Modelele mari, pătrate sau dreptunghiulare, sunt cele ce reusesc să contrasteze perfect cu această formă de față, motiv pentru care sunt recomandate celor ce doresc să obțină un echilibru vizual deosebit.

 

În schimb, persoanele cu forma feței pătrată pot opta pentru o pereche de cercei care să reducă lățimea feței, creând astfel senzația de alungire. Cerceii rotunjiți, precum și cei cu unghiuri, ar putea atenua orice trăsătură facială prea evidențiată. Desigur, cei cu pietre, lungi sau de dimensiuni medii, sunt de asemenea potriviți pentru persoanele care au aceste caracteristici ale feței.

Femeile care au fața în formă de inimă pot alege cerceii ovali, rotunzi sau cei sub forma unei picături de apă, astfel ca iluzia creată să fie cea a unui maxilar mai puternic și o bărbie delicată.

 

Este esențial să se țină cont de pomeți, bărbie și baza feței pentru a face cele mai inspirate alegeri la capitolul cercei. Întotdeauna trebuie să se urmărească obținerea unei armonii între maxilar și restul feței. De altfel, și tipul evenimentului în cadrul căruia aceștia urmează să fie purtați pot reprezenta un criteriu de selecție, însă în general în ceea ce privește modelul și culorile.

Pentru ca o bijuterie să dea finisajul final oricărei ținute, aceasta trebuie să fie înainte de toate de calitate. Un metal prețios va fi întotdeauna de preferat în locul oricărei alternative, chiar dacă vorbim despre un preț mai ridicat.

 

Spre exemplu, doritoarele pot accesa bijuteriisiarta.ro – unde vor găsi cercei de argint deosebit de aspectuoși, în cele mai diversificate modele, ideali pentru a constitui ținute remarcabile. Prețurile aferente acestora sunt accesibile, ceea ce înseamnă că orice femeie va putea străluci și în același timp se va putea bucura de calitate, purtând aceste arme de seducție inegalabile.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending