Connect with us

AUDIENȚE TV

BILANŢ 2016 ANTENA 1: Cele mai mari cifre pe targetul comercial şi peste 8.1 milioane de telespectatori, la nivel naţional!

Antena 1, postul de divertisment cu cea mai mare familie de vedete din România, a înregistrat performanțe de audiență remarcabile în anul 2016.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Antena 1, postul de divertisment cu cea mai mare familie de vedete din România, a înregistrat performanțe de audiență remarcabile în anul 2016.

Astfel, creșteri ale audienței și ale cotei de piață sunt prezente pe intervale orare importante, pe toate segmentele de public (comercial, urban, național), comparativ cu anul 2015:

 

  • Target 18 – 49: Antena 1 este lider în Day Time, în timp ce audiența postului se apreciază pe intervale orare cheie, precum Prime Time (+6%) sau Morning (+9%.) Cota de piață crește pe majoritatea segmentelor orare, inclusiv Whole Day (+7%) și Prime Time (+14%).

 

  • Target All Urban: Antena 1 este lider de piață în Day Time și Access, și înregistrează creșteri ale cotei de piață pe majoritatea sloturilor orare, între care Whole Day (+6%) și Prime Time (+10%).

 

  • Target Național: Antena 1 este lider în intervalele Day Time și Access, cota de piață evoluând pe toate intervalele orare, inclusiv Whole Day (+10%) și Prime Time (+16%).

audiente-antena-1-grafice-2016-2

Antena 1 a fost urmărită în 2016, pe parcursul întregii zile, de 8.1 milioane de telespectatori, timp de cel puțin un minut, la nivel național.

 

Și în ultima lună a anului, Antena 1 a avut creșteri spectaculoase de audiență, pe cele mai multe intervale orare, pe toate segmentele de public, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2015.

Astfel, la nivelul publicului 18-49, postul de divertisment  înregistrează creșteri de 7% în Whole Day și 5% în Prime Time. Cota de piață se apreciază cu 10% în Whole Day și 12% în Prime Time pe segmentul 18-49, în timp ce la nivel național se remarcă creșteri de 10% în Whole Day și 15% în Prime Time.

 audiente-antena-1-grafice-2016-1

 

De altfel, ultima zi din an a aparținut în totalitate Antenei 1, Revelionul Starurilor prezentat de Dan Negru fiind urmărit, la nivel național, în medie de aproape 3 milioane de români. La nivelul publicului comercial, audienta înregistrată a fost de 14.1%, iar cota de piață de 40.4%.

 

Foto Credit: Antena 1

Sursa Cifre: Kantar Media

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending