Connect with us

În perioada ianuarie-septembrie 2015, grupul PRO TV, parte a grupului CME (Central European Media Enterprises Ltd.), a înregistrat o cotă medie de audienţă de 31,7% în prime time, pe segmentul de public comercial, reprezentând o creştere de 1,2 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

De asemenea, în acelaşi interval, performanţa grupului PRO TV a dus la creşterea avansului faţă de principalul competitor în ceea ce privește punctele de audiență în prime time, de la o diferență de 10,3 puncte de share în 2014 la 11,4 puncte de share în 2015.

Topul programelor din această perioadă este dominat de producţii PRO TV: Românii au talent, Sunt celebru, scoate-mă de-aici! şi Las Fierbinţi.

În trimestrul 3 al anului curent, încheiat pe 30 septembrie, grupul PRO TV a înregistrat o ușoară creștere de 0,1 puncte procentuale a cotei de audienţă în prime time, pe segmentul de public comercial, datorată creşterii de 0,7 puncte procentuale înregistrată de PRO TV, principalul canal al grupului.

În trimestrul 3, grupul PRO TV a înregistrat un venit net de 32 milioane de dolari, reprezentând o creştere de 2,3% la rate constante ale cursului de schimb, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2014. OIBDA, profitul operaţional înainte de depreciere şi amortizare, a crescut cu 42,3% la cursul de schimb efectiv şi cu 67,8% la o rată constantă a cursului de schimb.

Ratele constante ale cursului de schimb valutar, sau fluctuația like-for-like, reflectă impactul aplicării mediei cursului de schimb din perioada curentă asupra veniturilor şi cheltuielilor din perioada anterioară.

[nextpage title=”declaratia sefului PRO TV pe urmatoarea pagina!”]

“Suntem încântați de rezultatele activității grupului PRO TV în acest trimestru și de contribuția valoroasă asupra performanței financiare a CME. Suntem mândri să le oferim telespectatorilor noştri o grilă de programe echilibrată, cu producţii locale şi conţinut achiziționat. Conţinutul local premium, care respectă cele mai ridicate standarde de producţie, este cel mai apreciat de publicul nostru, alături de blockbustere, filme în premieră şi seriale premium.

În acest an, una dintre principalele noastre inovaţii este noul studio de ştiri, dotat cu tehnologie de ultimă generație, menită să ofere o experiență vizuală inedită și interactivă pentru produsul de ştiri cel mai important şi cel mai demn de încredere din România. 

PRO TV este lider în televiziune, digital media şi inovaţie, este o organizaţie puternică, eficientă şi lucrează cu cei mai buni profesioniști din domeniu. Ne pregătim deja pentru un an 2016 cu o grilă de programe cu și mai multe noutăţi!”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending