CONCERTUL VERII | O categorie de bilete pentru concertul Joe Cocker a fost epuizată - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

CONCERTUL VERII | O categorie de bilete pentru concertul Joe Cocker a fost epuizată

Published

on

O categorie de bilete pentru concertul pe care Joe Cocker îl va susţine la Bucureşti, pe 4 august, a fost epuizată, anunţă organizatorii, Project Events.

Afis-Joe-Cocker

Biletele corespunzătoare categoriei IV (135 de lei) au fost integral vândute. În acest moment, mai sunt disponibile patru categorii de bilete: 200 de lei, 300 de lei, 400 de lei şi 750 de lei.

Următoarea categorie din care se mai găsesc puţine bilete este cea de 400 de lei. Biletele mai pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center şi Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august! Concertul face parte din turneul de promovare al noului sau album, „Fire It Up“. Pe lângă piesele noi, fanii vor mai putea asculta şi hituri precum „You Can Leave Your Hat On“, „Unchain My Heart“, „N’oubliez Jamais“, „Ain’t No Sunshine“ sau „Up Where We Belong“.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending