Connect with us

Life Style

Biletele pentru concertul Madonnei puse in vanzare

Published

on

Reclame

2.250 de lei, atat va costa cel mai scump bilet la concertul divei americane, pe care cantareata Madonna il va sustine, pe 26 august, in Parcul Izvor din Capitala.madonna

Biletele, al caror pret poate ajunge si pana la 2.250 lei, includ acces-ul in zona si in cortul VIP, locuri „premium”, precum si un cadou special, se arata pe site-ul myticket.ro.

Incepand de luni, 23 februarie, au fost puse in vanzare biletele la concert, exclusiv pentru abonatii Vodafone, sponsor oficial al concertului Madonnei in Romania. Toti clientii operatorului de telefonie mobila pot achizitiona online pana la 4 bilete.

Biletele la concertul Madonnei au preturi cuprinse intre 800 de lei – tribuna VIP, 600 de lei – Golden Bar (in fata scenei), 160 de lei – gazon A, 120 de lei – gazon C.

Exista si o serie de Pachete Gold, care sunt disponibile doar prin comenzi telefonice sau prin e-mail.
Pachetul Gold costa 2.250 de lei si cuprinde un bilet VIP intr-o zona cu locuri premium, un voucher ce permite accesul in Zona VIP, acces in cortul VIP (bar, muzica, DJ), precum si un cadou special al turneului.

Invitatul special al concertului sustinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului „Sticky & Sweet Tour”.
Pana in prezent, „Sticky and Sweet” este turneul cu cele mai mari incasari al unui artist solo, atingand suma de 281,6 milioane de dolari, potrivit publicatiei de specialitate Pollstar.

[youtube cinPEkEcYoU&feature=related]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending