Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Documentarul “Michael Jackson THIS IS IT” va rula în România în intervalul 28 octombrie-12 noiembrie. Biletele au fost puse în vânzare, duminică, la preţul de 35 de lei.

Cinematograful The Light din sectorul 5 al Capitalei a pus la dispoziţia doritorilor bilete la preţul de 35 de lei, acestea putând fi rezervate pe site-ul cinematografului sau cumpărate de la casa de bilete. Pe site-ul cinematografului Multiplex din sectorul 3, duminică, în jurul orei 15.00, nu mai erau disponibile bilete pentru rezervări online.

“THIS IS IT” va avea premiera în România pe 28 octombrie, odată cu lansarea în SUA, şi va rula în cinematografe timp de două săptămâni şi două zile.

Documentarul de 111 minute va fi difuzat în 12 cinematografe din România, care au contract cu distribuitorul InterComFilm, a precizat managerul general al companiei, Andreea Comănici.

În Capitală, “THIS IS IT” va fi proiectat la cele mai importante cinematografe, printre care Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Pro şi The Light Cinema.Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending