Connect with us

Life Style

Biletele pentru filmul "Michael Jackson THIS IS IT" au fost puse în vânzare

Published

on

Reclame

Documentarul „Michael Jackson THIS IS IT” va rula în România în intervalul 28 octombrie-12 noiembrie. Biletele au fost puse în vânzare, duminică, la preţul de 35 de lei.

Cinematograful The Light din sectorul 5 al Capitalei a pus la dispoziţia doritorilor bilete la preţul de 35 de lei, acestea putând fi rezervate pe site-ul cinematografului sau cumpărate de la casa de bilete. Pe site-ul cinematografului Multiplex din sectorul 3, duminică, în jurul orei 15.00, nu mai erau disponibile bilete pentru rezervări online.

„THIS IS IT” va avea premiera în România pe 28 octombrie, odată cu lansarea în SUA, şi va rula în cinematografe timp de două săptămâni şi două zile.

Documentarul de 111 minute va fi difuzat în 12 cinematografe din România, care au contract cu distribuitorul InterComFilm, a precizat managerul general al companiei, Andreea Comănici.

În Capitală, „THIS IS IT” va fi proiectat la cele mai importante cinematografe, printre care Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Pro şi The Light Cinema.Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending