Connect with us

Premieră TV

Black Sails: cranii și steaguri de pirați la Paramount Channel. Un nou serial în exclusivitate în 2015

Published

on

Începând cu 10 ianuarie va avea loc premiera exclusivă a Black Sails la Paramount Channel. Black Sails este un serial de aventură cu pirați produs de Michael Bay, bine cunoscutul regizor al unor filme precum Armageddon sau Transformers, dar și producătorul super producției Teenage Mutant Ninja Turtles.

Serialul poate fi considerat un succesor al faimoaselor serii istorice precum The Borgias, The Tudors sau serialul de fantezie Game of Thrones. Seria Black Sails care duce privitorii în într-o altă lume, plină cu scene de violența și sex, vine în România pe 10 ianuarie 2015.

Black Sails, serialul premiat cu două premii Emmy, a debutat în 2014 și a fost creat de Jonathan E. Steinbers și Robert Levine. Show-ul este o continuare a romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson.

Serialul spune povestea Căpitanului Flint, cel mai inteligent și de temut pirat din vremurile sale, care îl ia în echipa sa pe John Silver. Amenințați cu extintia pe toate planurile, aceștia luptă pentru supraviețuirea Insulei New Providence, un paradis desfrantat plin de pirați, prostituate și hoți, un loc definitit atât de ideile iluminate, cât și de brutalitatea izbitoare.

Serialul produs de Michael Bay are toate elementele la care ne așteptam: este plin de scene de luptă pe mare, scene de sex, femei pirat extram de sexy, pirați macho, acțiune și răsturnări de situație. Rolurile principale sunt jucate de către actori în ascensiune precum Toby Stephen, în rolul lui Captain Flint, cunoscut și pentru participarea sa în filmul Die Another Day. Căpitanul Charles Vane este adus la viață de către Zach McGowan care recent a jucat în celebrul film Dracula Untold. Episoadele au fost regizate de către Neil Marshall, Clark Johnson sau Alik Sakharov, cunoscut pentru seriale precum The Sopranos, Game of Thrones sau The Shield.

Black Sails a fost atât de popular în US încât sezoanele doi și trei au fost comandate în avans. Telespectatorii din România mai au foarte puțin timp de așteptat pentru cel de-al doilea sezon pentru că este programat pentru difuzare la începutul verii 2015.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending