Connect with us

Evenimente

Blaze Bayley, show electrizant in Silver Church

Published

on

Vineri pe 23 martie, Blaze Bayley a urcat pe scena din Silver Church intr-o forma de zile mari, cu chef de show si cu un setlist bine structurat ce a inclus piese lansate alaturi de Wolfsbane, melodii de pe noul album „The King of Metal” si, desigur piese din repertoriul Iron Maiden ce au faut deliciul publicului.

Baietii de la Incipient au facut onorurile, deschizand seara cu un recital bine pus la punct. Iar fix la ora 20.00 a inceput show-ul Blaze Bayley, in acordurile piesei „Will to Win” de pe albumul Blood and Belief, o melodie rasunatoare ce a lasat sa se inteleaga nota in care avea sa se deruleze intreaga seara. Inca de la aceste prime acorduri a fost clar ca Blaze e un interpret cu clasa si un show man desavarsit. Pret de 90 de minute a „umplut” scena si i-a tinut pe cei prezenti cu ochii pe el.

Alaturi de cei patru instrumentisti care il insotesc a facut un show total: dincolo de cele 15 piese cantate, a interactionat cu publicul, iar la final a semnat nenumarate autografe si a facut poze cu fanii. Printre cei prezenti s-au aflat multi dintre cei care l-au vazut pe Blaze alaturi de Iron Maiden in 1995 si nu de putine ori am surprins comentarii ce variau de la „e incredibil ca acum e atat de aproape de noi” la „e la fel de impunator ca in 95” sau „vocea lui imi da aceiasi fiori ca la 16 ani”.

In decursul concertului , Blaze a punctat cateva elemente despre piesele pezentate si din toate scurtele pasaje introductive a reiesit clar atasamentul sincer si pretuirea solistului fata de publicul sau. Chiar la inceputul concertului „The Brave” a fost prezentata ca o melodie ce ii defineste pe toti cei prezenti in sala, iar cand a venit randul piesei „The King of Metal,” ce da titlul albumului in al carui turneu de promovare Blaze a ajuns la Bucuresti, solistul si-a concentrat din nou atentia asupra spectatorilor, explicand ca: „voi, cei datorita carora ma aflu aici, sunteti regii metalului”.

Tot pentru a-i delecta pe cei prezenti, Blaze a prezentat mai multe piese din perioada in care a activat alaturi de Iron Maiden si a precizat cat de placut a fost pentru el intervalul de timp petrecut in foarte iubita trupa britanica. Atmosfera s-a incins la piesele „Futureal”, „Lord of the Flies” si „The Clansman”. Iar un alt moment de mare intensitate a fost prezenta pe scena a celor de la Trooper. Coiotu’ si Balauru’ au cantat alaturi de Blaze piesa Man On The Edge si sala a luat foc.

Publicul s-a despartit greu de Blaze, dupa o ora si jumatate de rock cantat cu mult aplomb, iar unii dintre spectatori l-au urmat pe solist si la Targoviste unde acesta a sustinut, alaturi de Trooper, un concert memorabil pe 24 martie in Pub Fiord.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending