Connect with us

Premieră TV

Blockbustere în luna mai la Digi Film: “Thor: Întunericul” și “Automată”

Redactia Radar de Media

Published

on

Primăvara marilor premiere continuă la Digi Film. Duminica, în luna mai, canalul de film din portofoliul RCS & RDS difuzează filme în premieră de televiziune în România.

“Automata”, „O minciună necesară” (The Good Lie) sau „Triunghiul dragostei şi al morţii” (The 2 faces of January) sunt doar câteva dintre producţiile cinematografice care au cucerit marele ecran şi care pot fi urmărite, în premieră de televiziune în România, la Digi Film.

Serile de duminică din mai sunt de neratat pe canalul de film. După premiera „Eroilor de sacrificiu 3”, de pe 3 mai, ofertele de nerefuzat continuă cu „Automata”, pe 10 mai, de la ora 20.00 şi cu „Thor: Întunericul”, pe 17 mai, de la ora 20.00.

Şi tot în mai pe micile ecrane, la Digi Film, telespectatorii pot urmări alte mari premiere: „O minciună necesară” (The Good Lie), un film cu Reese Whiterspoon în rolul principal, difuzat pe 7 mai, de la ora 20.00, sau „Bun venit în junglă” (Welcome to the jungle), blockbusterul care l-a readus pe Jean Claude Van Damme în atenţia cinefililor. Filmul este difuzat miercuri, 20 mai, de la ora 20.00.

Foto Credit: Digi Film

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending