Bobocii dansează Zaleilah alaturi de Mandinga - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Bobocii dansează Zaleilah alaturi de Mandinga

Published

on

Hitul acestui an la Eurovision, piesa „Zaleilah” interpretată de Mandinga,  îi inspiră pe bobocii de la licee şi facultăţi. Mişcările de dans au devenit  virale în toată lumea, Mandinga adunând cu ajutorul „Zaleilah” fani în aproape  toate ţările posibile. Cum toamna se fac introducerile noilor elevi sau studenţi, Mandinga vine să le dea  impulsul de care au nevoie pentru un start bun. Playing Happiness a devenit mottoul celor mai tari baluri de boboci din ţară, unde trupa Mandinga se pregăteşte să facă show.

„Ne bucurăm să avem fani alături de care să dansăm şi să ne distrăm la un eveniment aşa important cum este Balul Bobocilor. Le mulţumim tuturor celor care ne-au trimis invitaţii la balurile lor şi sperăm să reuşim să le onorăm pe toate. Ne amintim de anii noştri de liceu şi facultate şi cum era să dăm tonul distracţiei”, spune Elena Ionescu, solista Mandinga.

Bobocii au parte în showurile Mandinga de piesele noi de pe albumul „Club de Mandinga”, dar şi de mai multe surprize pregătite de cei şapte muzicieni pentru fiecare spectacol în parte.

Până la următorul bal, Mandinga va cânta în acest weekend în aer liber la Braşov, în parcarea centrului comercial Carrefour, sâmbătă,  de la ora 18:00.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending