Connect with us

Emisiuni

Bobonete și Cabral vor fi gazdele show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Filmarile vor avea loc in Africa de Sud!

Redactia Radar de Media

Published

on

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, blockbuster-ul internațional care sparge recorduri de audiență îi va avea gazde pe Bobonete și Cabral! Începutul anului 2015 aduce  în grila PRO TV cel mai mare, spectaculos și așteptat reality-show din lume!

21 de zile, 12 vedete participante și 2 gazde pregătite să facă față junglei sunt coordonatele producției ce va trece bariera ecranului în fiecare seară.

Mihai Bobonete, om de televiziune și actor de stand-up comedy român, este cunoscut publicului larg ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul de comedie românesc de la Pro TV, Las Fierbinți. Pregătit pentru o experiență spectaculoasă în Africa de Sud, el declară: Sunt foarte încântat de propunerea venită din partea Pro TV de a găzdui o astfel de emisiune. Recunosc faptul că știam de ceva vreme despre acest format, pentru că  urmăream pe internet varianta britanică și chiar mă gândeam dacă vreodată se va difuza și la noi un astfel de reality show. Cred că este momentul cel mai bun ca în grila de programe a postului să apară și un format nou, iar dacă acesta mă include și pe mine ca prezentator, atunci nu pot decât să mă bucur și să le promit celor ce se vor uita la această emisiune că voi face tot posibilul să mă ridic la nivelul așteptărilor lor și sper să nu-i dezamăgesc, așa cum nu am facut-o nici până acum. O să plec în Africa de Sud, cu umorul meu deja cunoscut și împreună cu negrul român – Cabral. Sper să ne distrăm pe cinste și vouă să vă placă, mai ales că o iau și ca pe o misiune venită de la Dumnezeu, gen: “Te rog, du negrul înapoi la origini!”… Păi nu-l duc eu?!

Exoticul Cabral, cunoscut actor și prezentator de televiziune, își pregătește evadarea în junglă: “Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” este genul de proiect care face valuri. Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toți cei implicați, de la prezentatori și echipă și până la concurenți. Deja suntem în priză, avem multe de pus la punct, dar suntem foarte optimiști pentru că echipa cu care plecăm peste mări și țări este una de profesioniști. Desigur, născut și crescut fiind în Berceni… mă gândesc cu groază la toate târâtoarele, zburătoarele și mergătoarele africane. Cu toate că aparențele te-ar putea înșela, eu sunt făcut să supraviețuiesc în Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungla africană!”

Cei doi prezentatori vor aduce în fața telespectatorilor toate știrile și poveștile din junglă și vor fi singura interfață a vedetelor participante cu civilizația.

 

Despre format:

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va fi în primul rând un test de supraviețuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viață somptuos pentru o experiență extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Întreaga perioada participanții vor fi filmați în permanență. Participanții trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duș folosind cascada din apropiere, să renunțe la orice fel de contact cu lumea exterioară și la tabieturile care de obicei le fac viața atât de plăcută. Ei vor fi nevoiți să se adapteze condițiilor austere din jungla africană, îndeplinind sarcini zilnice pentru a-și asigura supraviețuirea atât a lor, cât și a celorlalți participanți.

Publicul este singurul care hotărăște, prin vot, cine pleacă și cine rămâne în show, în funcție de preferințe. De asemenea, în primele episoade, tot publicul este cel care votează concurentul care îndeplinește sarcina zilnică. Pe măsura ce show-ul avansează, concurenții încep să fie eliminați, unul singur rămânând câștigător și primind titlul de Rege sau Regină a junglei.

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending