Bogdan Boantã are nevoie de intervenţia medicului la Asia Express

0
504

Etapa semifinalã Asia Express – Drumul Elefantului îi gãseşte pe concurenţi într-o puternicã luptã interioarã cu ei înşişi, în cãutarea ultimelor resurse care i-ar putea ajuta sã ajungã în punctul final – Mumbai. Negri de supãrare şi extrem de dezamãgiţi pentru cã nu au reuşit sã ajungã primii la Gina cu o zi înainte şi sã se bucure de o noapte de cazare la hotel, Cocuţa şi Bogdan au parte de o nouã încercare.

Dupã ce cu o zi înainte, Robert a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de transport cãtre spital, o enterocolitã fiind cea care i-a dat mari bãtãi de cap pentru o zi şi jumãtate, a venit rândul lui Bogdan sã cearã intervenţia medicului.  Pe fondul unei oboseli crunte, accentuate de alte câteva ore petrecute în sat, în cãutarea unui loc de cazare, Bogdan a clacat: “Mi s-a fãcut rãu, a început sã mã doarã stomacul, probabil de la supa de chilli, de la care mi-a fost rãu tot drumul!”, a mãrturisit el. Cocuţa s-a declarat şi ea învinsã: “Mi se înmoaie genunchii de obosealã. Suntem singura echipã care nu a avut imunitate timp de 26 de ediţii. Chiar nu mai putem!”.

În aşteptarea medicului, care se ocupa de Robert, Bogdan s-a vãzut nevoit sã se întindã în maşina de producţie. “Se învârte tot cu mine. Nu mai am forţã. M-au luat şi frisoanele!”, a mãrturisit el, Cocuţa confirmând faptul cã a fost la un pas sã leşine pe stradã. Dacã va reuşi Bogdan sã îşi adune ultimele resurse fizice şi psihice pentru a continua competiţia, rãmâne de vãzut în aceastã, de la 20:00, în ultimul episod al etapei semifinale Asia Express – Drumul Elefantului. Tot atunci, aceştia vor putea trãi alãturi de concurenţi emoţiile jocului pentru ultima cursã, aflând astfel cine sunt finaliştii Asia Express – Drumul Elefantului.

Comentează aici: