Bogdan Bolohan, Oana Zara și Mihai Adrian, foști concurenți Românii au talent, fac acum parte din echipa show-ului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Bogdan Bolohan, Oana Zara și Mihai Adrian, foști concurenți Românii au talent, fac acum parte din echipa show-ului!

Published

on

Începând de vinerea aceasta, de la 20:30, semifinaliștii Românii au talent dau testul suprem în fața întregii țări în marile spectacole LIVE! Va fi explozie de energie, frumusețe, pasiune, efervescență și un show memorabil! Cele cinci semifinale sunt tratate ca adevărate finale, numerele concurenților vor beneficia de elemente spectaculoase de decor, invitați surpriză, mult performance live și instrumente pe scenă, totul pentru a reda cât mai bine conceptul unic impus în sezonul #7epic al celui mai tare show de divertisment.

 

Bogdan Bolohan, finalistul sezonului cinci Românii au talent, se alătură echipei celui mai tare show de divertisment! Bogdan este coregraful care va conduce baletul emisiunii și lucrează cu dansatorii din concurs. De asemenea, Oana Zara, finalista sezonului cinci, și Mihai Adrian, finalist în sezonul șase, fac parte din baletul show-ului și sunt pregătiți să le ofere românilor un spectacol extraordinar începând de vineri, 28 aprilie.

 

Spectacolele LIVE Românii au talent vor avea și un producător muzical de excepție, Paul Ilea, care lucrează îndeaproape cu concurenții și se implică în orchestrarea momentelor, pentru a realiza un show absolut.

Marile spectacole LIVE Românii au talent vor surprinde românii cu șase show-uri magistrale și vor aduce în fiecare seară de vineri momente memorabile și distracție la cote maxime.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending