duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăENTERTAINMENTVedeteBogdan de la Ploiești, declarații sincere în direct la Măruță

  Bogdan de la Ploiești, declarații sincere în direct la Măruță

  ”A fost un moment în care viața nu a fost bună cu mine și a trebuit să mă lupt”

  Zi de zi, de la ora 15:00, Cătălin Măruță aduce cei mai tari invitați din media și nu numai. Astăzi, în emisiune, a venit nimeni altul decât unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți din România, Bogdan de la Ploiești. Artistul care a reușit să adune milioane de vizualizări la piesele lui, și-a deschis sufletul în fața lui Măruță și a oferit detalii necunoscute despre primii lui pași în industrie.

  Deși acum orice piesă pe care o lansează ajunge imediat în topul preferințelor celor de acasă, începutul nu a fost deloc unul ușor. Bogdan obișnuia să fie fotbalist, iar în urmă cu 10 ani a decis să schimbe total domeniul: ”M-am oprit din fotbal și am intrat în muzică”. ”A trebuit să aleg banii, o sursă de venit să pot să mă întrețin”, completează el.

  Și se pare că a ales foarte bine, chiar dacă atunci nu avea nici studii și nici experiență: ”Nu știam să cânt. Doar prietenii din jurul meu spuneau că am voce. Nu a fost talent nativ”. În ciuda lipsurilor, nu s-a gândit nicio secundă să renunțe. Ba chiar a știut că poate ajunge acolo unde visa: ”Sunt un om foarte ambițios. În momentul în care îmi propun ceva, nu mă las până nu iese”.

  Încântat și mândru de munca lui, de faptul că a reușit pe propriile picioare, acesta admite: ”a fost un moment în care viața nu a fost bună cu mine și a trebuit să mă lupt, din nou. De multe ori, ceva rău te poate ajuta”. Printre momentele care-l bucură cu adevărat sunt lansarea piesei cu Theo Rose, Fără tine, care a strâns peste 100 de milioane de vizualizări, apariția în serialul CLANUL din această toamnă, dar și faptul că va juca într-un film care va apărea curând pe marile ecrane.

  Se pare că viața poate fi transformată în poveste de succes atunci când nu renunți și muncești tot mai mult.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente