Bogdan Vlădău a cântat live și s-a distrat cu prietenii în Monarch Club din Capitală! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Bogdan Vlădău a cântat live și s-a distrat cu prietenii în Monarch Club din Capitală!

Published

on

Bogdan Vlădău, cunoscut opiniei publice mai ales după participarea în emisiunea “Burlacul” a demonstrat că se pricepe și la muzică! Artistul a susținut vineri seară un show live cu band, alături de trupa sa, în recent inauguratul club bucureștean Monarch.

Bogdan s-a lansat în muzică în 2011, cu single-ul “Hila”. În 2012, odată cu single-ul “Time to Move”, a început să promoveze și noul proiect cu care își întreține fanii, respectiv un show live cu band. Așa s-a întâmplat și vineri seară, în aplauzele zecilor de domnișoare care au cântat și au dansat pe muzica fostului “Burlac”.

În repertoriul artistului s-au regăsit piesele proprii, precum “Hila”, “Time to Move” și cel mai recent single al său, “Menina linda”. Cântărețul și-a mai bucurat fanii și cu câteva cover-uri, dintre care amintim “Use Somebody” de la Kings of Leon, piesă pe care acesta o îndrăgește foarte mult, după cum a mărturisit chiar el.

Bogdan Vlădău și-a făcut apariția în club însoțit de câțiva prieteni apropiați, care au cântat alături de el și l-au încurajat necontenit. După terminarea concertului, cum era de așteptat, “Burlacul” a fost asaltat de mai multe doamne și domnișoare, care au dorit să se fotografieze în compania unuia dintre cei mai râvniți bărbați de la noi, în momentul de față.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending