Connect with us

A-Z NEWS

Bomba. Adrian Sarbu s-a intalnit cu Arpad Paskany pentru preluarea televiziunii Look TV

Published

on

Adrian Sarbu s-a aflat la finalul săptămânii trecute la Cluj Napoca unde a discutat cu Arpad Paszkany chiar în biroul acestuia din clădirea Sigma, proprietatea omului de afaceri clujean.

Surse din anturajul celor doi susţin că Adrian Sârbu ar fi discutat şi cu fostul ministru de Interne, Ioan Rus. Acesta a deţinut o parte din acţiunile trustului de presă din care fac parte cele două televiziuni, alături de Vasile Dâncu şi Arpad Paszkany.

EVZ anunta ca cele două întâlniri s-a discutat despre preluarea celor două televiziuni de către Intel Sky Broadcast şi despre trecerea proprietăţii licenţelor de televiziune de pe vechiul pe noul proprietar.

“Cei de la CNA nu fac acest transfer până când nu se vor plăti eventualele datorii pe care societăţile care deţin cele două licenţe. Se pare că pe una dintre cele două licenţe de televiziune, Adrian Sârbu vrea să îşi construiască propria televiziune”.

Suspiciunea că jocul intereselor nu ar fi nicidecum străin de omul de afaceri clujean este întărită de legăturile de afaceri ale acestuia. Firma Intel Sky Broadcasting Limited din Malta, care a cumpărat televiziunile lui Paszkany are ca acţionar (1199 de acţiuni din 1200) pe aceeaşi firmă Librum Investment din Seychelles care i-a vândut, acum doi ani, lui Paszkany, postul de televiziune Transilvania Channel.

Aşadar, finanţatorul CFR Cluj a declarat de la început că nu se află în spatele afacerii, dar face afaceri cu maltezii care fac jocurile să acapareze drepturile de difuzare TV a meciurilor din Liga 1.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending