Connect with us

ALL MEDIA

BOMBA | Adrian Sarbu si-a dat demisia din CME! Vezi aici toate detaliile!

Published

on

Central European Media Entreprise, compania care transmite Pro TV in Romania, anunta, printr-un comunicat remis Radar de Media, demisia lui Adrian Sarbu din functia de Presedinte si CEO al companiei.

ADRIAN SARBU - DIRECTOR OPERATIONAL - CME IN ROMANIA

“Adrian Sarbu a jucat un rol decisiv in cadrul companiei pentru aproape doua decenii. A inceput ca partener al CME în 1995, cand compania a lansat postul PRO TV pe piata din Romania. Ulterior, din 2007 pana in 2009, a ocupat functia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Presedinte si CEO al CME”, se arata in comunicat, remis RADAR DE MEDIA.

“In toata aceasta perioada, Adrian a creat si implementat strategia multichannel pentru CME si divizia new media. Si-a indeplinit cu succes atributiile de CEO, reusind sa mentina compania in pozitia de lider de piata intr-un context macroeconomic foarte dificil si intr-o perioada de tranzitie a industriei media. Ii suntem recunoscători lui Adrian pentru toate aceste realizari si ne dorim sa continuam colaborarea si in viitor”, a declarat Ronald Lauder.

Iata cea a declarat Adrian Sarbu despre compania din fruntea careia a demisionat: “Este o organizatie extraordinara, cu oameni foarte talentati. Sunt increzător in succesul companiei siiîn viitor. Misiunea mea la CME a fost indeplinita”.

El va fi in continuare angajat al CME, pana la 1 ianuarie 2014. Pana cand va fi numit un nou CEO, conducerea CME va fi preluata de Duco Sickinghe, membru al boardului.

RUPTURA | Adrian Sarbu dupa demisia din CME: “Misiunea mea la campanie a fost indeplinita”

PE BLOG | Iulian Comanescu: De ce a demisionat Adrian Sarbu?

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending