Connect with us

Televiziune

BOMBA. Horia Brenciu dezvaluie adevaratul motiv al plecarii din Pro TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Artistul dezvaluie in premiera intr-un interviu acordat revistei OK Magazine, adevaratul motiv al plecarii din fosta televiziune a lui Adrian Sarbu.

In acelasi timp Horia Brenciu a vorbit despre show-ul ”Vocea Romaniei” unde a fost jurat timp de 3 sezoane si despre noua mutare la postul din Baneasa.

 Ai plecat de la Pro TV pentru că nu te regăseai în noul format „Voice Kids“ sau pentru că a fost mai bună oferta Antenei 1 ca format sau financiar vorbind?

Am ales Antena 1 pentru că am găsit un partener pentru spectacolele mele şi nu numai. Noul format „Voice Kids“ a fost făcut public după plecarea mea din Pro TV. Nu are nicio legătură cu această mutare.

Erai mai bine plătit la Pro?

Tot în euro. (râde)

Mulţi spun că Pro Tv-ul se clatină după plecarea lui Adrian Sârbu. Ai resimţit asta?

Pro TV-ul nu mai e acelaşi după ce a plecat Adrian Sârbu. Habar n-am dacă se clatină sau nu, dar nu mai e acelaşi…

Te-am auzit spunând că în ziua în care a apărut ştirea legată de „transferul“ tău, telefonul a sunat încontinuu. Ce replici te-au surprins atunci în mod plăcut, dar şi mai puţin plăcut?

Dacă aş fi reuşit să răspund apelurilor, ţi-aş fi putut spune ce-am auzit. Repetiţiile pentru concertul de la Romexpo mă solicită de o bună perioadă. Oricum, sunt flatat de şirul de reacţii pe care l-am stârnit, lume pro şi contra. Ceea ce mi se pare important este că majoritatea mi-au urat succes şi mi-au spus că mă vor urma oriunde aş fi. Până la urmă, omul sfinţeşte locul.

Te-ai consultat cu iubita ta, Alice, înainte de a lua decizia? Ce te-a sfătuit, ţinând cont de experienţa ei în televiziune?

Când faci un pas de genul ăsta, te gândeşti la toată lumea care e responsabilă de activitatea ta, familie şi colegi. Mă re­fer aici la orchestra mea. Alice a fost prima care a semnat cu Antena 1, ca producător al emisiunii „Serviciul Român de Comedie“.

În 2003 plecai de la Antena 1. Cum ai redescoperit acest post TV în 2014?

Cu oameni noi, emisiuni noi şi ţeluri noi.

Te uitai la emisiunea „Te cunosc de undeva“ înainte?

Eram fanul ei din primul se­zon.

În ce relaţii ai rămas cu Marius Moga? Aveaţi mereu câte o controversă. Era de dragul show-ului sau era ceva născut din spiritul de competiţie îmbinat cu caracterele voastre puternice?

Exact în aceleaşi relaţii în care am fost întotdeauna. M-a certat că am plecat din PRO. Cred că îmi simte lipsa deja.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending