Connect with us

Emisiuni

Bomba! Iata motivul pentru care Mirela Vaida a refuzat oferta turcilor pentru a prezenta noul show „Mireasa pentru fiul meu”

Published

on

Reclame

Au aparut noi informatii in serialul de presa „Mireasa pentru fiul meu”, reality show care, va reveni la postul Acasa sub denumirea „Jumatatea mea”. Producatorii de la casa de productie Sinevizyon se pare ca o vor la carma noului show tot pe Mirela Vaida. 

Potrivit wowbiz.ro, Vaida nu ar fi acceptat oferta turcilor pentru a prezenta show-ul matrimonial la Acasa. 

 

Iata ce scrie wowbiz.ro: 

Motivul pentru care Mirela a spus „PAS” este unul extrem de simplu: nu mai doreste sa lucreze cu fostii ei sefi si, in special, cu actuala producatoare a emsiunii. Mentionam ca in formula actuala a echipei emisiunii nu se mai regaseste aproape niciun membru din vechia garda, toti fiind concediati, rand pe rand, in frunte cu producatorul care a tinut in carca peste 10 ani acest show tv.

Potrivit unor apropiati ai echipei Mireasa pentru fiul meu, se pare ca Mirela este extrem de dezamagita de echipa actuala de productie a show-ului, care, in ultimul an a luat decizii gresite ce au dus, intr-un final,  a incetarea contractului cu Antena. Si toate acestea nu s-au intamplat intr-un moment propice din punct de vedere financiar pentru compania producatoare, cata vreme concurentii castigatori din sezoanele trecute nu isi primisera banii nici dupa ce show-ul a fost scos definitiv din grila.

 

 

Si Paula Chirila a fost luata in calcul!

Paula Chirilă intră în cărţi pentru a prezenta noul reality show matrimonial din seria Mireasa pentru fiul meu

 

Cum va fi noul show?

Casa de producţie Sinevizyon care a produs în trecut „Nora pentru mama” sau „Mireasa pentru fiul meu” se va axa în noua emisiune pe concurenţi fete şi băieţi fără mame.

Nouă emisiune care va fi difuzată la postul de televiziune Acasă (din portofoliul PRO TV) se va numi „Jumătatea mea” şi va fi prezentată de jurnalista Amalia Enache.

 

Amalia a mai cochetat cu divertismentul, în 2016 ea a prezentat la PRO TV show-ul „Clipa de fericire”, care s-a bucurat de un real succes.

Emisiunea „Jumătatea mea” care va fi difuzată la postul Acasă va fi filmată non stop 7 zile din 7, iar transmisia va fi live disponibilă pe voyo.ro. Reality show-ul matrimonial va debuta în dată de 26 august la Acasă.

 

ZVON: Mirela Vaida, în discuţii cu trustul PRO pentru o nouă emisiune. Iată ce a spus vedeta despre informaţiile apărute în presă!

 

Fanii Mireasa pentru Fiul meu vor avea o nouă emisiune din vara care va fi difuzată la postul ACASĂ. Iată cine va prezenta emisiunea şi când va începe!

 

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending