Connect with us

Timp Liber

BOMBĂ! Noul concept Ambasad’Or Events, creat de unul dintre arhitecții care au stat în spatele proiectului Burj Khalifa! (Galerie Foto)

Published

on

Reclame

Cel mai de lux centru de evenimente din capitală a fost afectat de un incendiu vara trecută și părea că evenimentele de 5 stele vor fi nevoite să își caute o altă locație, însă nu este așa nici pe departe. Omul de afaceri Nicușor Stan, proprietarul Ambasad’Or Events, s-a pus pe treabă și a început refacerea complexului de la zero, urmând ca noul concept să fie lansat în luna Aprilie.

Ce este însă spectaculos la noul concept este faptul că este creat de unul dintre arhitecții care au stat în spatele celebrului Burj Khalifa, exclusivista clădire din Dubai. Astfel, pentru prima dată în România unul din cei mai faimoși arhitecți din Orientul Mijlociu va lucra la un proiect de anvergură.

“Imi place să fiu mereu la inăltime. De aceea, aleg să lucrez doar cu cei mai buni și bine pregătiți profesioniști. Am contactat arhitectul, mi-a prezentat proiectul care mi-a plăcut foarte mult, am semnat contractul și am dat drumul la treabă. Va fi un concept inedit pentru România, stilul abordat fiind neo-futurismul. Aștept cu nerăbdare să îl lansăm în luna Aprilie. Fiți pe fază!”, a declarat omul de afaceri Nicușor Stan.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending