Connect with us

UTILE

Bonusul de bun venit la 888poker

Published

on

888poker apartine de compania 888 Holdings PLC, un operator de jocuri de noroc de succes, care detine si brandurile 888sport si 888casino. Cheia succesului acestui holding consta in serviciile oferite jucatorilor sai, de o calitate ireprosabila dusa pana la excelenta, ceea ce a facut sa-i creasca popularitatea in mod constant.

Astfel ca, in prezent, 888Poker se claseaza pe locul secund din lume in ceea ce priveste popularitatea unei camere de poker, dupa PokerStars, fiind castigatoarea premiului EGR pentru cel mai bun operator de poker al anului 2013 si 2015.

888poker ofera clientilor noi un Bonus de bun venit generos, avand una dintre cele mai bune oferte pe care o poti gasit la un poker online, atat din punct de vedere al sumei oferite ca si bonus la depunere, cat mai ales ca si conditii si termene, usor de indeplinit.

Astfel, clientilor noi le este propus la 888poker un bonus de bun venit de 100%, in limita sumei de 3.000 de lei. Acesta este eliberat progresiv, in trepte, pe parcurs ce joci: cum ai acumulat 100 de puncte deblochezi o transa de 40 de lei. Termenul este foarte generos, deoarece ai la dispozitie nu mai putin de 90 de zile pentru a elibera acest bonus. Iar daca nu reusesti sa-l deblochezi integal nu este nicio problema, ramai cu suma bonus deblocata pana in acel moment. Dupa cum ti-ai dat seama, aceste cerinte sunt extrem de realizabile, mai ales ca depozitul minim este de 40 de lei si ai la dispozitie 14 zile de la prima depunere pentru a-ti activa bonusul.

Advertisement

Exemplificand, la prima depunere vei primi 100% din valoarea depusa, o suma bonus nu mai mica de 40 lei (depozitul minim), dar nici mai mare de 3.000 de lei (suma maxima). Sa zicem ca depui 1.000 de lei in noul tau cont 888poker. Acum va trebui sa aduni 100 puncte efectuate, pentru a putea converti 40 de lei bonus in bani reali, iar procedura se reia de la inceput pana iti vei converti toata suma de 1.000 de lei in bani reali. Nu uita ca va trebui sa faci acest lucru in 90 de zile

Share-uieste link-ul cu prietenii – o promotie unica 888poker

Share-uieste link-ul cu prietenii este o alta oferta promotionala oferita de 888poker. Aceasta consta in faptul ca tu iti inviti prietenii la masa de joc, iar acestia vor primi un pachet EXTRAbonus de bun venit extrem de generos, de 100% pâna in limita sumei de 3000 de lei la primul depozit, dar si o intrare la 1.200$ Kickoff Tournament.

Dar la 888poker toate lumea castiga, asa ca si tu vei primi 50 de lei. Bonusul de 50 de lei ti se va acorda dupa ce prietenul tau a depus minim 40 de lei si a acumulat 5 puncte bonus timp de 14 zile dupa inregistrare. Valabilitatea acestui bonus 888sport in valoare de 50 de lei are o valabilitate de 60 zile, iar cerintele sunt usor de indeplinit: o contributie la rake de 6 lei sau 120 lei in pariuri de cazinou.

888poker mai ofera si alte promotii, cele mai atractive fiind cele de Craciun si de Paste, insa si in restul anului te vei bucura de multiple bonusuri. Mult succes cu 888poker, tie si prietenilor tai!

Advertisement

Facebook Comments Box
id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending