Connect with us

Jocuri de Noroc

Bonusuri si promotii de exceptie oferite de Gets Bet

Published

on

Agentia de pariuri online Gets Bet ofera unul dintre cele mai atrative bonusuri de bun venit de pe piata, dar si alte promotii extrem de profitabile si atractive. Bonusul de bun venit de 100% pana la suma de 900 lei oferit de Gets Bet.

Asa cum poti afla de pe platforma de pariuri online, la Gets Bet bonusul de bun venit este extrem de atractiv. Mai bine zis este vorba de un pachet de bun venit oferit de Gets Bet, care consta in nu mai putin 3 bonusuri, cu o valoare totala cumulata de pana la 900 lei. Acestea se acorda pentru primele 3 depuneri efectuate, astfel:

  • Un prim bonus de 100% la primul depozit, in limita sumei de 400 de lei
  • Un al doilea bonus de 100% pentru cea de- a doua depunere, in limita sumei de 300 de lei
  • Un al treilea bonus de 100% la al treia depozit, in limita sumei de 200 de lei

Cu alte cuvinte, daca vei depune 900 de lei in trei transe (prima depunere de 400 de lei, cea de-a doua de 300 de lei si cea de-a treia de 200 de lei), vei beneficia de un bonus de bun venit de 900 de lei, ceea ce reprezinta una dintre cele mai atractive promotii de pe piata.

Alte promotii interesante de la Gets Bet

Oferta de bun venit nu este singulara, agentia de pariuri online Gets Bet pregatind si alte surprize clientilor sai. Dintre acestea, foarte interesante ni s-au parut:

Advertisement
  • Bonusul Gets Bet pentru confirmarea si validarea contului. Dupa ce iti deschizi un cont la Gets Bet si parcurgi procesul de verificare, aditional bonusului de bun venit, pentru prima depunere, descris mai sus vei mai primi si un Freebet in valoare de 50 de lei, singura conditie fiind sa fi depus o suma minima de 50 de lei
  • Sansa 5, care se adreseaza tuturor tipurilor de clienti, atat cei noi, cat si cei vechi, fiind o promotie Gets Bet cu ajutorul careia iti vei primi inapoi miza pariata pe biletele pierzatoare daca te-a scos minim un meci. Aceasta promotie este valabila pentru biletele cu minim 5 selectii, fiecare selectie sa aiba cote mai mari sau egale cu 1.35, iar miza pariata sa fie de minim 20 de lei

Gets Bet Live

In plus, la Gets Bet poti paria in timp real pe evenimentele preferate. Studiind oferta live a acestora, am ramas placut surprinsi, constatand faptul ca ofertele din punctul de vedere al numarului de meciuri, optiunilor de pariere disponibile si cotelor oferite sunt printre cele mai atractive, cu mult peste media pietei. De asemenea, daca nu esti acasa in fata unui desktop si doresti sa-ti plasezi pariurile de pe un telefon mobil sau o tableta, e bine de stiut ca platforma Gets Bet este optimizata si pentru dispozitivele mobile.

Aici iti sunt oferite toate facilitatile care disponibile si pe PC. Binenteles ca oferta sportiva este aceeasi, atat in ceea ce priveste evenimentele live, cat si cele pre-meci, poti da cash out cand doresti, poti contacta serviciul client service de live chat si poti aplica pentru ofertele promotionale la care te califici. Mult succes cu Gets Bet!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending