Bonusuri si promotii la Baumbet - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Bonusuri si promotii la Baumbet

Published

on

De cele mai multe ori operatorii de jocuri de noroc online acorda diferite tipuri de promotii si bonusuri atat clientilor vechi, cat si noilor veniti pe platforma lor. Baumbet stiri nu face exceptie de la aceste oferte, bonusurile si promotiile Baumbet stiri putand fi clasificate pe 3 categorii:

Advertisement

  • Bonusuri Cazinou
  • Bonusuri Pariuri Sportive
  • Bonusuri Cazinou Live

In ceea ce priveste prima categorie, cea a bonusurilor pentru Cazinou, demn de luat in considerare este bonusul de 200% la inregistrate, dupa prima depunere efectuata, in limita sumei de 1000 de lei. Tot in cadrul ofertelor la Cazinou este bine sa stiti ca fiind client Baumbet stiri veti beneficia de un bonus de loialitate, care consta in faptul ca in fiecare zi de luni a saptamanii jucatorul va prima inapoi 10% din pierderile suferite saptamana trecuta. Acest bonus este acordat doar daca utilizatorul a efectuat cel putin o depunere in contul Baumbet stiri in ultimele sapte zile.

Advertisement

Bonusurile Baumbet stiri din categoria pariurilor sportive sunt acordate atat noilor veniti, cat si clientilor vechi. Baumbet stiri ofera un bonus impresionant de bun venit, de 200%, pana in limita sumei de 1000 de lei. Asadar, daca depui in contul tau nou creat Baumbet stiri suma de 500 lei, vei beneficia de un bonus generos de 1000 de lei! Analizand mai atent aceasta oferta si criteriile ce stau la baza acordarii acestui bonus, am concluzionat urmatoarele: poti incasa 200% bonus la prima depunere pana in limita sumei de 500 de lei, mai poti lua un bonus de 100% pentru sporturile virtuale si, in plus, ai sansa acordarii a inca unui bonus de loialitate daca plasezi bilete care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Pentru 10-19 bilete pariate la Baumbet stiri, cu o miza minima per bilet de 50 de lei si o cota minima/ eveniment de 1.65 – valoarea pariului gratuit va fi de 50 de lei;
  • Pentru 20-29 bilete pariate la Baumbet stiri, cu o miza minima per bilet de 50 de lei si o cota minima/ eveniment de 1.65 – valoarea pariului gratuit va fi de 80 de lei;
  • Pentru 30-39 bilete pariate la Baumbet stiri, cu o miza minima per bilet de 50 de lei si o cota minima/ eveniment de 1.65 – valoarea pariului gratuit va fi de 200 de lei;
  • Pentru 40-49 bilete pariate la Baumbet stiri, cu o miza minima per bilet de 50 de lei si o cota minima/ eveniment de 1.65 – valoarea pariului gratuit va fi de 400 de lei;
  • Pentru 50+ bilete pariate la Baumbet stiri, cu o miza minima per bilet de 50 de lei si o cota minima/ eveniment – valoarea pariului gratuit va fi de 500 de lei.

Advertisement

Tot categoria Bonusuri Baumbet stiri este mentionata optiunea pentru Cash-out, dar si promotia „Mega cotele Baumbet”. Cu alte cuvinte, Baumbet stiri a dorit expunerea unui mesaj particular cu privire la cotele marite pe care acest bookmaker le acorda anumitor evenimente, pentru a le atrage atentia jucatorilor fideli asupra acestora.

Advertisement

Ultima categorie prezentata in pagina de bonusuri si promotiei a operatorului Baumbet stiri este Cazinou Live, care vine cu o oferta de 100% bonus la prima depunere, dar si cu posibilitatea de a primi inapoi in cont ca si bonus o suma pana la 100 de lei daca pe perioada promotiei un pariu pe numarul norocos este castigator.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending