Botezatu, Bravo ai Stil: “Vreau sa vad ca esti puternica, nu o tipa slaba. Ti-ai luat-o in cap!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Botezatu, Bravo ai Stil: “Vreau sa vad ca esti puternica, nu o tipa slaba. Ti-ai luat-o in cap!”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Catalin Botezatu “taie si spanzura” astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”. Alina este concurenta desemnata astazi, de catre jurati, pentru a merge in Atelierul de croitorie si a demonstra cat de bine se descurca in confectionarea unei tinute.

“Alina, astazi nu-mi spui nimic cu outfit-ul ales si ai sa mergi in atelier. In tinuta pe care o vei face astazi ai sa folosesti rijelina (n.r. – un material textil folosit la intariturile hainelor sau ale rochiilor) si as vrea sa faci un bolero”, a spus juratul Catalin Botezatu.

Increzatoare in talentul ei, Alina paseste in Atelierul de croitorie pentru a da curs cerintelor stilistice venite din partea juratilor. Mare ii este mirarea concurentei atunci cand juratul Catalin Botezatu vine in “inspectie”, la Atelier, pentru a vedea in ce stadiu se afla bolero-ul cerut. Considerand ca Alina nu respecta cerintele juriului, Catalin Botezatu se dezlantuie:

“Unde este boleroul? Domnisoara Alina, trebuia sa incepi cu asta (n.r. – boleroul) pentru ca pe mine asta ma intereseaza … nu fusta! Lasa smiorcaiala! Vreau sa vad ca esti puternica, nu o tipa <slaba>! (…) Ti-ai luat-o in cap!”, o apostrofeaza juratul.

Descurajata peste masura de reactia lui Catalin, Alina vrea sa renunte la “creatie”, chiar daca  risca sa isi piarda calificativele pe care le poate obtine la jurizare.

Daca va reusi Alina sa-si duca la bun sfarsit tema data de jurati, dar si ce calificative va obtine concurenta din partea juratilor aflati astazi, de la 16:30, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending