Botezatu le-a oferit gingasie concurentelor de la Next Top Model (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Botezatu le-a oferit gingasie concurentelor de la Next Top Model (galerie foto)

Published

on

Cãtãlin Botezatu, alãturi de echipa de producţie, a ales Opera din Braşov pentru a le ţine fetelor o nouã lecţie de atitudine şi gingãşie, de data aceasta cu ajutorul unei balerine profesioniste, Genoveva Breaz.

Deşi cele 3 concurente rãmase în cursa pentru marele premiu, un contract cu agenţia MRA Models în valoare de 50.000 de euro s-au arãtat foarte încântate de idee, toate au avut probleme. Abia au reuşit sã înţeleagã care este postura potrivitã într-o asemenea ipostazã iar durerea provocată de poante a fost de nesuportat pentru frumoasele fete.

Viaţa de balerină nu înseamnă numai fericire şi bucurie. În spatele zâmbetului pe care îl afişează, se ascunde uneori multă durere, iar frumoasele aspirante la titulatura de top model internaţional au simţit acest lucru pe pielea ei.

Cea care a obţinut cele mai multe laude a fost Emma, care s-a descurcat peste aşteptări pentru o primă lecţie de balet. În schimb, această provocare i-a smuls lacrimi Madalinei. Ea nu a suportat durerea provocată de poante şi a cedat, în ciuda insistenţelor lui Cătălin. Nici Roxana nu a strălucit, recunoscând că ea nu prea are mobilitate.

Telespectatorii show-ului le vor putea urmări pe graţioasele concurente în cadrul show-ului Next Top Model by Cãtãlin Botezatu difuzat joi, 14 aprilie, de la ora 20:20 la Antena 1.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending