Connect with us

ALL MEDIA

Botezatu revine la Antena 1 in show-ul NextTop Model unde va alege modelul anului in Romania

Published

on

 

După succesul înregistrat cu <<Burlacul>>, Cătălin Botezatu revine pe 3 februarie la Antena 1,in postura de gazdă şi jurat al  show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu. Un format internaţional de succes, Next Top Model îşi propune să descopere, să testeze şi să susţină tinere care doresc să pătrundă în fascinanta lume a modelingului.

Pe 3 februarie, in fiecare joi, de la orele 20.20, Antena 1 dă startul competiţiei frumuseţii, într-un super show găzduit Cătălin Botezatu: Next Top Model. Creat de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15 lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. Showul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format în ţară, România are acum ocazia să dovedească faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea are un cuvânt important de spus pe toate meridianele.

Pentru statutul de top model, dar mai ales pentru marele premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România – se vor lupta la Next Top Model by Cătălin Botezatu 12 fete, alese în urma unui riguros casting desfăşurat în marile oraşe ale ţării.

Odată intrate în competiţie, concurentele vor fi supuse unui set de probe profesionale, incitante şi uneori extreme, pentru a-şi dovedi talentul şi dedicarea necesare în industria modei. Frumuseţea nu este singura calitate pe care tinerele trebuie să o probeze pentru a deveni următorul  top model la României. Depotrivă stau seriozitatea, spontaneitatea, ambiţia, inteligenţa pentru că fetele nu trebuie să se facă remarcate doar pe podium, ci şi la şedinţe foto, emisiuni tv sau evenimente.

Ele nu vor fi însă singure în această competiţie. Cătălin Botezatu va fi cel care le va îndruma şi le va urmări evolutia în toate etapele antrenamentelor specifice, ca preşedinte al juriului şi celebru designer vestimentar. Mirela Vescan – make up artist, Liviu Ionescu – creatorul si motorul clebrei agentii MRA, Gabriel Hennessey – fotograf şi Laurent Tourette- hair stylist internaţional vor descoperi alături de Botezatu viitorul model de succes.

Show-ul va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura împreună cu cele 12 concurente de locaţii luxuriante, şedinţe foto inedite, prezentări de modă în marile capitale ale lumii sau invitaţi deosebiţi.

-//-

Formatul Next top model este creat de celebrul fotomodel american Tyra Banks, care este si prezentatoarea showului in SUA. Showul a debutat in SUA in luna mai 2003 si in prezent  a ajuns la sezonul 14 (lansat pe 10 martie 2010), rezultand astfel un total de 182 de episoade. Postul tv CW a comisionat deja sezoanele 15 si 16 inca din februarie 2010.

Formatul a facut inconjurul lumii si a inregistrat audiente extraordinare.

Performantele in 2009 sunt:

  • Austria – Sezonul 1 (PULS 4)                Australia – Sezonul 5 (FOXT 8)
  • Brazilia – Sezonul 3                  Marea Britania – Sezonul 5 (Living)
  • Canada – Sezonul 3 (CTV)                 China – Sezonul 2 (Sichuan TV)
  • Croatia – Sezonul 2 (RTL)                    Finlanda – Sezonul 2
  • Germania – Sezonul 4 (PRO7)             Grecia – Sezonul 1
  • Olanda – Sezonul 5 (RTL)                    Italia – Sezonul 3 (Sky Uno)
  • Mexic – Sezonul 1 (SET)                       Noua Zeelanda – Season 1 (TV3)
  • Showul a fost produs si in Franta, Rusia, Danemarca, Suedia, Norvegia.

Noi sezoane lansate in 2010

Sezonul 6 in UK, Sezonul 6 in Australia, Sezonul 5 in Germania, Sezonul 4 in Belgia, Sezonul 3 in Finlanda, Sezonul 2 in Noua Zeelanda, Sezonul 2 Grecia, etc.

Se va lansa in premiera in Africa, India, Polonia, Bosnia Herzegovina, Coreea, Vietnam etc.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending