Connect with us

A-Z NEWS

Botezatu revine la Antena 1 in show-ul NextTop Model unde va alege modelul anului in Romania

Published

on

Reclame

După succesul înregistrat cu <<Burlacul>>, Cătălin Botezatu revine pe 3 februarie la Antena 1,in postura de gazdă şi jurat al  show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu. Un format internaţional de succes, Next Top Model îşi propune să descopere, să testeze şi să susţină tinere care doresc să pătrundă în fascinanta lume a modelingului.

Pe 3 februarie, in fiecare joi, de la orele 20.20, Antena 1 dă startul competiţiei frumuseţii, într-un super show găzduit Cătălin Botezatu: Next Top Model. Creat de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15 lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. Showul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format în ţară, România are acum ocazia să dovedească faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea are un cuvânt important de spus pe toate meridianele.

Pentru statutul de top model, dar mai ales pentru marele premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România – se vor lupta la Next Top Model by Cătălin Botezatu 12 fete, alese în urma unui riguros casting desfăşurat în marile oraşe ale ţării.

Odată intrate în competiţie, concurentele vor fi supuse unui set de probe profesionale, incitante şi uneori extreme, pentru a-şi dovedi talentul şi dedicarea necesare în industria modei. Frumuseţea nu este singura calitate pe care tinerele trebuie să o probeze pentru a deveni următorul  top model la României. Depotrivă stau seriozitatea, spontaneitatea, ambiţia, inteligenţa pentru că fetele nu trebuie să se facă remarcate doar pe podium, ci şi la şedinţe foto, emisiuni tv sau evenimente.

Ele nu vor fi însă singure în această competiţie. Cătălin Botezatu va fi cel care le va îndruma şi le va urmări evolutia în toate etapele antrenamentelor specifice, ca preşedinte al juriului şi celebru designer vestimentar. Mirela Vescan – make up artist, Liviu Ionescu – creatorul si motorul clebrei agentii MRA, Gabriel Hennessey – fotograf şi Laurent Tourette- hair stylist internaţional vor descoperi alături de Botezatu viitorul model de succes.

Show-ul va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura împreună cu cele 12 concurente de locaţii luxuriante, şedinţe foto inedite, prezentări de modă în marile capitale ale lumii sau invitaţi deosebiţi.

-//-

Formatul Next top model este creat de celebrul fotomodel american Tyra Banks, care este si prezentatoarea showului in SUA. Showul a debutat in SUA in luna mai 2003 si in prezent  a ajuns la sezonul 14 (lansat pe 10 martie 2010), rezultand astfel un total de 182 de episoade. Postul tv CW a comisionat deja sezoanele 15 si 16 inca din februarie 2010.

Formatul a facut inconjurul lumii si a inregistrat audiente extraordinare.

Performantele in 2009 sunt:

  • Austria – Sezonul 1 (PULS 4)                Australia – Sezonul 5 (FOXT 8)
  • Brazilia – Sezonul 3                  Marea Britania – Sezonul 5 (Living)
  • Canada – Sezonul 3 (CTV)                 China – Sezonul 2 (Sichuan TV)
  • Croatia – Sezonul 2 (RTL)                    Finlanda – Sezonul 2
  • Germania – Sezonul 4 (PRO7)             Grecia – Sezonul 1
  • Olanda – Sezonul 5 (RTL)                    Italia – Sezonul 3 (Sky Uno)
  • Mexic – Sezonul 1 (SET)                       Noua Zeelanda – Season 1 (TV3)
  • Showul a fost produs si in Franta, Rusia, Danemarca, Suedia, Norvegia.

Noi sezoane lansate in 2010

Sezonul 6 in UK, Sezonul 6 in Australia, Sezonul 5 in Germania, Sezonul 4 in Belgia, Sezonul 3 in Finlanda, Sezonul 2 in Noua Zeelanda, Sezonul 2 Grecia, etc.

Se va lansa in premiera in Africa, India, Polonia, Bosnia Herzegovina, Coreea, Vietnam etc.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending