Connect with us

Sport

Box: David Haye revine în ring şi speră în continuare să lupte cu fraţii Kliciko

Published

on

Boxerul britanic David Haye, fost campion mondial WBA la categoria grea, şi-a anunţat joi revenirea în ring, declarând că doreşte în continuare să lupte cu fraţii Kliciko.

Londonezul, în vârstă de 32 ani, urmează să boxeze pe 29 iunie, la Manchester, împotriva unui adversar încă nestabilit. Haye speră, însă, ca cel târziu în 2013 să poată avea un meci cu Vitali sau Vladimir Kliciko.

Britanicul a fost învins de Vladimir Kliciko, în 2011 la Hamburg, meci la capătul căruia ucraineanul a obţinut şi centura de campion WBA, pe lângă titlurile IBF şi WBO, pe care le deţinea deja, în timp ce fratele său Vitali este campionul mondial al greilor în versiunea WBC. Haye a disputat ultima sa luptă în iulie 2012, când l-a învins pe compatriotul său Dereck Chisora.

“Vreau să-mi recuperez titlul de campion al greilor. Sper că Vitali va fi un om de cuvânt şi va lupta cu mine, după ce am făcut ceea ce mi-a cerut şi l-am învins pe Chisora. Am aşteptat ca telefonul să sune, însă acest lucru nu s-a întâmplat”, a declarat Haye în cursul unei conferinţe de presă.

AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending