joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăDigitalBrandul Moto este lansat oficial în România

  Brandul Moto este lansat oficial în România

  Lenovo lansează în România primele smartphone-uri din gama Moto, brandul intrat sub umbrela Lenovo în 2014, întărind poziția companiei de promotor al inovației. Moto G4, primul telefon adus oficial pe piața locală, este portavocea promisiunii brandului: o experiență Android curată și un design care nu face rabat de la calitate, totul pentru un preț corect. Pe scurt: Moto. Nu mofturi.

  Într-un prezent cu ritm alert, consumul de bunuri, experiențe, tehnologie este dictat în același ton. La fel și alegerile făcute atunci când vine vorba de o achiziție. De multe ori ajungem să cumpărăm servicii și produse  pentru că așa „e bine”, pentru că așa vedem în jur, pentru că așa ne-am obișnuit. Nu întotdeauna pentru că avem nevoie. Pe o piață aglomerată – cum este cea a telefoanelor mobile, alegerile par a se împărți prea multe variante prea puțin diferite.

  Moto le aduce consumatorilor o experiență mobilă care nu alimentează o relație disfuncțională cu telefonul, ci una constructivă pentru utilizator. Mai mult, Moto G4 vine la pachet cu un îndemn pentru consumatori, sub forma unei întrebări. O întrebare bine pusă la punct care costă cât ai spune: e asta un moft?

   

  Și pentru că atât Moto cât și Lenovo au o relație strânsă cu noțiunea de valoare reală, www.lenovomoto.ro este platforma unde oricine poate intra pentru a da la schimb un moft identificat în societate sau chiar la propria persoană pentru vizualizarea unui video disponibil exclusiv pe platforma campaniei. Conținut cu valoare, dezvoltat de vedete care s-au alăturat campaniei și care analizează fenomenul Moft… fără prea multe mofturi. Episoade noi vor fi urcate săptămânal în platformă, de astăzi și până în septembrie, iar utilizatorii sunt invitați să facă parte din mișcare dezbătând și votând mofturile identificate de ceilalți.

   

  Pentru extravaloare pe bune, toți cei care intră pe platforma www.lenovomoto.ro și uploadează un moft pot câștiga unul dintre cele 85 de premii oferite de Moto.

  MOFT, mofturi, s. n. (Fam.1. Lucru, problemă fără valoare, fără însemnătate; fleac, nimic, bagatelă. ◊ Expr. A umbla cu mofturi = a invoca motive lipsite de temei. (Rar) Șmecherie, tertip. 2. (La pl.) Capricii, fandoseli, nazuri, fasoane. – Din tc. müft. 

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente