BRAT: Click si Libertatea, cele mai vandute ziare din Romania! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

BRAT: Click si Libertatea, cele mai vandute ziare din Romania!

Published

on

Cifrele de difuzare aferente perioadei aprilie – iunie 2014 sunt disponibile de astăzi pe siteul BRAT. Pentru aceasta perioadă, au fost publicate pe site-ul BRAT declarațiile de difuzare pentru 119 publicații.

Începând cu declarațiile de difuzare pentru perioada ianuarie – martie 2014, BRAT a implementat un nou sistem de depunere a cifrelor de difuzare ce prezintă atât modificari de ordin tehnic destinate ușurării modalității de depunere a cifrelor de difuzare, cât și verificari suplimentare destinate creșterii gradului de acuratețe a cifrelor de difuzare.

Noua modalitatea de depunere a cifrelor de difuzare presupune preluarea directă din pachetul de audit a cifrelor de difuzare, ediție cu ediție, nu doar cifrele lunare cum se întâmpla în trecut. Acest lucru permite compararea tirajelor tipărite declarate de editor cu rezultatele controlului în teren realizat de BRAT, depistarea și clarificarea rapidă a eventualelor neconcordanțe.

Față de trimestrul anterior se observă o creștere a mediei tirajului tiparit cu aproximativ 1.9% și a tirajului difuzat cu aproximativ 0.8%. Tirajul vândut a înregistrat o scădere de aproximativ 4%.

Față de trimestrul similar al anului 2013 se observă o creștere a mediei tirajului tiparit cu aproximativ 0.4% și a tirajului difuzat cu aproximativ 1%. Tirajul vândut a înregistrat o scădere de aproximativ 13.5%.

[table id=144 /]

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending