BRAT va premia jucatorii din piata media care respecta standardele - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

BRAT va continua să acționeze în 2014 pentru promovarea standardizării și a transparenței în piața media, printr-o serie de acțiuni care vizează atragerea de noi membri, dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor oferite de asociație și premierea jucătorilor din industrie care respectă standardele și principiile susținute de asociație. 

Aceste acțiuni au fost aprobate astăzi de Adunarea Generală (AGA), ca priorități ale asociației pentru 2014. Astfel, BRAT va acționa pentru a alina cât mai mulți jucători din piața media la standardele create de industrie și implementate prin intermediul asociației, pentru a crește transparența produselor și a serviciilor, potrivit priorităților de acțiune votate astăzi de Adunara Generală (AGA).BRAT va îmbunătăți aplicația pentru serviciul de Monitorizare a Investițiilor în  Publicitate, prin dezvoltarea unei noi interfețe grafice, acomodarea arborelui de servicii și produse cu cel utilizat la TV, optimizarea bazei de date si implicit a timpilor de acces/analiză.

De asemenea, BRAT va face o analiză a softurilor de exploatare a rezultatelor studiilor furnizate de BRAT si identificarea unor solutii de perfectionare a modului de exploatare a acestora, in special in sensul imbunatatirii utilizarii lor in procesul de tranzactionare a spatiului publicitar.

BRAT va începe în 2014 și demersurile pentru realizarea unui studiu de audienta pentru piața OOH din România. La finalul anului 2014, BRAT va organiza organizarea unor „Premii BRAT”, care să fie acordate anual jucătorilor din industrie, pe baza principiilor și a standardelor promovate de asociație.

Un alt proiect care va fi implementat de BRAT vizează valorificarea drepturilor de autor pentru membrii asociației, pentru a crea prima librărie virtuală a publicațiilor românești.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending