Connect with us

Timp Liber

Brățările Old Skipper în culoarea anului 2020 – aliniază-ți ținutele la moda actuală!

Published

on

Fiecare nou an are culoarea sa vedetă, iar 2020 ne încântă privirile cu seninul albastru, într-o paletă de nuanțe impresionantă. Devine preferatul tuturor și îl întâlnim în orice context – special, ce induce ideea de vitalitate, de speranță și eleganță totodată. Domină nuanța clasică a acestuia, iar domeniul fashion nu face nicio excepție de la aceasta. Iese negreșit în evidență, deci ținutele ce îl includ sunt de departe speciale.

Pentru cei care nu dețin articole vestimentare în acest ton de culoare în garderobă, însă prezintă interesul de a deveni parte din rândul fashioniștilor, Old Skipper vine cu o soluție mult mai practică și la îndemână: brățările din piele/ frânghie nautică, confecționate manual, cu pasiune, pentru toți. O alegere întotdeauna potrivită pentru persoanele cu tărie de caracter, o astfel de brățară este biletul pentru un outfit chic, completat de culoarea anului în linii minimaliste, suficient însă pentru a atrage atenția.

Albastrul clasic specific brățărilor Old Skipper, accesoriul vedetă în 2020

De departe este o nuanță ce trebuie bifată în alegerile vestimentare în noul an, fiind odihnitoare, liniștitoare. Varietatea modelelor de brățări cu care Old Skipper își întâmpină publicul face ca alegerea să fie cu atât mai simplă și interesantă. Fiecare colecție are o poveste unică și de fiecare dată albastrul este cuceritor.

Brățările din piele câștigă detașat atenția celor care se orientează după un astfel de accesoriu, în primul rând pentru că sunt super rezistente, dar și pentru eleganța pe care o transmit. Descoperiți colecția Ocean Energy din cadrul magazinului online, unde astfel de nuanțe domină opțiunile. Combinația cu frânghia nautică neagră duce la superlativ efectul deosebit redat ținutelor abordate.

Brățările din frânghie sunt de asemenea o încântare și se dovedesc de fiecare dată o soluție de accesorizare reușită. Nuanța de albastru clasic este o altă garanție a faptului că brățara nu poate fi decât o investiție reușită, care promite să ofere ținutelor din acest an efectul chic dorit. Bineînțeles, asta nu înseamnă că nu va mai exista nicio provocare. Tonurile de albastru care cuceresc atenția deplină a publicului în acest an sunt numeroase.

Pentru cei care doresc să completeze o ținută deja albastră cu o brățară ce îmbină două tonuri interesante de albastru, modelul Pino de pe oldskipper.ro este soluția. Realizat din frânghie, definit de un aspect aparte fiind un model răsucit, este opțiunea perfectă pentru a evidenția elegant încheietura mâinii. Combinația de albastru poate fi și cu alte culori ce promit un rezultat interesant. Spre exemplu, albul poate fi un contrast atrăgător, dar și modelul cu inserții strălucitoare pe care îl propune Old Skipper este deosebit. Cei interesați pot răsfoi colecția Pirate pentru a se delecta cu astfel de modele.

Cui se adresează acest tip de brățări? Ei bine, accesoriile sunt pentru toți. Cei interesați pot consulta mărimile disponibile online pentru a o descoperi pe cea personală.

Inevitabil va apărea întrebarea vizavi de cât e de potrivit totuși a purta albastru, mai ales în anumite contexte vestimentare. Pentru că sunt special concepute atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii, brățările definite de această nuanță promit să nu reprezinte niciun compromis vizavi de afișarea unei imagini serioase, elegante.

Exemple de simboluri pentru albastru sunt numeroase, ca de pildă poate transmite ideea de fidelitate pentru partener, dar și pe cea de libertate. Este simbol al mării, al cerului, al oceanelor, deci o culoare populară. Albastru este apreciat pentru că redă starea de bine, conturează o atmosferă plăcută și relaxantă. O ținută – fie doar completată de un detaliu de tipul brățării Old Skipper – este frumos armonizată și evidențiată. Rămâne la latitudinea fiecăruia dacă este vorba despre un model din piele sau frânghie nautică, precum și ce tip de închidere va avea. În acest sens, variantele sunt multiple, iar fiecare poate alege după preferințe.

Advertisement

Iată că alinierea outfiturilor abordate în acest an la trendurile actuale pe partea cromatică poate fi mai simplă decât se așteaptă cei mai mulți. O simplă brățară poate contura vitalitatea ținutei, îi poate reda eleganța și, în mod definitoriu, o propulsează în centrul atenției.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending