Connect with us
Avatar

Published

on

Cele zece concurente ramase in competitia “Bravo, ai stil! All Stars” sunt, de la o editie la alta, din ce in ce mai inversunate una impotriva celeilalte.

Nu exista competitie in care fetele sa nu isi imparta “amabilitati” una alteia, insa acest aspect al competitiei nu o copleseste pe Larisa.

Astazi, cu un suflu optimist si un zambet larg, Larisa propune o tinuta de care este foarte incantata. Sigur ca celelalte competitoare au reusit sa ii mai taie elanul prin comentariile facute la adresa outfit-ului acesteia, insa Larisa reuseste sa treaca peste “rautatile” acestora.

Ajunsa in fata juriului, Raluca Badulescu este cea care ii taie elanul Larisei. Mai mult, jurata spune ca este convinsa ca Larisa este consiliata de un specialist in alegerea tinutelor.

“In alta zi in care nu eram <rauta>, pentru ca astazi asa sunt, tin sa va reamintesc treaba asta, ai fi trecut pe sub <radar> cu tinuta asta. (…) Tu, Larisa, lucrezi cu stilist! Aceasta nu este tinuta facuta de tine. (…) Faci salturi foarte mari, esti extrem de versatila. Tinuta de astazi nu este buna, este scremuta”, spune Raluca.

Cum argumenteaza Larisa alegerile vestimentare in fata juratilor si ce calificative va primi concurenta, aflati astazi, de la 16:30, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending