Connect with us
Avatar

Published

on

In editia de astazi a show-ului care a cucerit o tara intreaga, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, se vor aprinde spiritele intre cele 11 concurente, unele dintre cele mai puternice fete ce au concurat in sezoanele trecute.

Astazi, Beatrice intra in vizorul juratilor si veleitatile sale artistice vor fi puse la incercare de catre Raluca Badulescu.

La debutul emisiunii juratul o trimite direct in atelierul de croitorie, tematica propusa de Raluca fiind una indrazneata si deloc usoara, in ciuda aparentelor.

“Outfitul tau este cool, dar as vrea sa realizezi un top cat mai kitschos. Tie oricum iti place si te-ai <jucat> de multe ori cu kitsch-ul. Alege orice imprimeuri, orice accesorii, fa-ti de cap”, o indeamna Raluca Badulescu pe concurenta, inainte ca aceasta sa paseasca in atelierul de creatie vestimentara.

 

Cursa contracronometru in realizarea unei tinute vestimentare conceputa pentru o adevarata regina a kitch-ului a inceput pentru Beatrice, care imbratiseaza aceasta provocare foarte sigura pe sine.

“Mi se pare o super tema! Stiu perfect ce am de facut!”, spune concurenta.

Cum se va descurca Beatrice in atelierul de croitorie si daca le va fi juratilor pe plac obiectul vestimentar conceput de la zero de aceasta veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, difuzat la ora 16:30, la Kanal D!

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending