Connect with us

Marți, 5 aprilie, de la 20.30, trei echipe dau startul concursului „Bravo, România!”, show care va aduce la Antena 1 în fiecare marți de la 20.30 oameni simpli care vor străluci pe scenă pentru o cauză nobilă. Cei care vor sparge gheața și vor stârni aplauze sunt trei echipe: una de la o shaormerie din Baneasa, una de la o spălătorie ecologică și, a treia, echipa angajaților de la aeroportul Otopeni. 

Meserii diferite, povești de viață variate, oameni cu personalități distincte, toți își vor învinge emoțiile și vor arăta cât de bine se descurcă pe scenă și cât de talentați sunt la dans, muzică și interpretare artistică. La „Bravo, România!” vin cei care vor să schimbe ceva, să dea ceva societății: concurenții nu vor să se afirme ei pe scenă, ci să arate că prin implicarera lor, prin depășirea propriilor limite, vor să ajute.

În fiecare ediție, trei echipe de angajați ai unor firme mai mici sau mai mari se întrec în numere spectaculoase. Spiritul de echipă este cuvântul de ordine, mai ales că fiecare echipă are un caz social pentru care participă. Îndrumați de câte un coregraf, Dana Dorian și asistentele ei, concurenții vor pune în scenă câte un număr de musical. Așa se face că această provocare va fi o premieră atât pentru băieții care prepară sute de shaorme pe zi, dar și pentru doamnele Silvia, Olga sau Maria, de meserie croitorese și călcătorese la spălătorie sau pentru inspectorii și agenții de la Compania Națională Aeroporturi București.

DIANA MUNTEANU BRAVO ROMANIA

DIANA MUNTEANU
BRAVO ROMANIA

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

IN Trending