Connect with us

A-Z NEWS

Pet Shop Boys (trupa muzicala infinţată în 1981)

Published

on

Reclame

Neil Tennant si Chris Lowe s-au cunoscut in vara anului 1981. Au inceput sa compuna sub numele de West End. Mai tarziu, in semn de apreciere fata de cativa prieteni care lucrau intr-un pet shop din Ealing, Neil si Chris isi schimba numele in Pet Shop Boys. “Ni s-a parut ca suna ca o trupa de rap britanica”, declara Neil intr-un interviu.

In 1985, dupa inca un insucces de piata cu single-ul One More Chance, britanicii primesc o oferta din partea celor de la Parlophone Records, label afiliat EMI. In iulie, Pet Shop Boys lanseaza Opportunities, primul lor single produs de Parlophone. In 1987 Pet Shop Boys revin cu Actually, un superb album de studio care le aduce trei hituri de top 10: It’s a Sin, coverul Always on My Mind si What Have I Done to Deserve This, un duet Tennant – Dusty Springfield.

Urmatorul album, Introspective (1988), este si cel care le da britanicilor ultimul lor single de Top 40in Statele Unite (Domino Dancing). In martie 1991, Pet Shop Boys lanseaza un cover dupa piesele Where The Streets Have No Name/U2 si Can’t Take My Eyes Off You/Frankie Valli. Rugati sa comenteze, U2 declara: “Ce am facut sa meritam asta?”. In noiembrie, se lanseaza o noua compilatie semnata Pet Shop Boys.

Discography contine sase piese vechi, dar si cateva piese noi, intre care si single-ul Was It Worth It? 1995 este anul in care Neil Tennant il cunoaste personal pe David Bowie, in culisele de la Wembley Arena dupa un magnific concert sustinut de acesta. In august 1996, Pet Shop Boys ies la rampa cu un nou single. Se A Vida E (That’s The Way Life Is) si albumul Bilingual se vor o surpriza pentru fanii care asteptau de trei ani un nou material discografic.

In 1999, Pet Shop Boys revin cu albumul Nightlife, un album ce include 12 piese, intre care un hit single dance – New York City Boy, si un duet cu Kylie Minogue – In Denial. In timpul turneului de promovare in Statele Unite, Tennant si Lowe isi colaboreaza cu dramaturgul Jonathan Harvey la un musical, astfel ca in 2001 debuteaza in West End cu piesa Closer To Heaven, o aspra critica la adresa societatii si a prejudecatilor impotriva homosexualilor. In aprilie 2002, Pet Shop Boys lanseaza albumul Release, pentru ca in 2003 sa revina cu o noua colectie de remixuri – Disco 3 si cu un dublu-album greatest hits intitulat Pop Art.

BREAK FOR LOVE- Baby don’t you worry
I want to be the man that you want me to be

There’s no need to worry
I’m gonna give you love the way want it to be

I’ll be there every morning baby
To hold you tight
And that’s why baby
You don’t have to wonder why
Why I love you
I need you
Got to ha-have you
I need you, oh
Right now

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. ALex Murad

    21 octombrie 2008 at 22:15

    Foarte frumoasa piesa, asta este un mix pentru un film dar este sip iesa originala Break 4Love care a aparut pe cel mai recent album Pet Shop Boys . Pupici celor care sunt fani adevarati !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending