Bricolaj Market - Iată de ce să alegi un cazan pe peleți pentru încălzirea casei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Bricolaj Market – Iată de ce să alegi un cazan pe peleți pentru încălzirea casei

Published

on

Alegerea unui sistem de încălzire a locuinței, care să fie eficient atât din punct de vedere al performanței, cât și al costurilor, este o decizie care se face după lungi dezbateri. Totuși, se pare că populare redevin sistemele ce funcționează pe bază de combustibil solid, precum peleții.

Datorită tehnologiei de care dispunem în ziua de azi, producătorii de astfel de sisteme de încălzire au integrat soluții optime pentru a oferi oamenilor eficiență, economie și confort maxim. Sunt de preferat cele pe bază de peleți, fiindcă cele pe bază de lemn folosesc mai multe resurse, deci implicit cresc și costurile. Însă, acesta nu este singurul avantaj, pe restul le vei descoperi mai jos. Iar centrala termică pe peleți ideală o vei găsi la Bricolaj Market.

Avantajele unui cazan pe peleți

  • costuri lunare foarte mici. Peleții oferă o eficiență calorică mai mare decât alte tipuri de combustibili, deci vei face enonomie financiară. Centralele pe peleți sunt mai economice chiar și decât cele pe gaz.
  • încălzire eficientă în întreaga casă. Peleții sunt confecționați din deșeuri lemnoase, compacte. Datorită densității și umidității scăzute, temperaturile rezultate din arderea lor sunt mai mari.
  • soluția perfectă atunci când nu ai cum să te racordezi la gaz.
  • este o variantă eco friendly. Peleții sunt formați din compuși biodegradabili, deci nivelul de dioxid de carbon rezultat din arderea lor este considerabil mai scăzut. Cenușa rămasă poate fi utilizată mai apoi ca și îngrășământ în grădină.
  • grad ridicat de confort. Persoanele tind să evite sistemele de încălzire pe bază de combustibili pentru că au impresia că sunt greu de întreținut. Total fals, pentru că acestea dispun de tehnologie avansată. De obicei este nevoie doar de o alimentare săptămânală cu peleți și nici nu au nevoie să fie pregătiți în vreun fel înainte. Cazanul pe peleți poate fi programat cum să funcționeze fiindcă este controlat electronic.
  • majoritatea cazanelor pe peleți au sisteme de curățare încorporate, pentru a spori confortul utilizatorului. Reziduurile de pe arzător sau suport sunt eliminate automat.
  • sistemul de comandă permite setarea programului de ardere, astfel încât temperatura din casa să fie una constantă. Poți seta intervalele orare când cazanul să se oprească sau să funcționeze la o intensitate mai mică.

Tragem concluzia că un astfel de cazan pe peleți este o variantă optimă pentru încălzirea casei. Alege de la Bricolaj Market varianta care să se încadreze în toate nevoile tale.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending