Connect with us

AUDIENȚE TV

Brigada Nimic a distrat Romania! Serialul a fost pe primul loc in preferințele telespectatorilor8

Published

on

Reclame

Brigada Nimic a închis aseară un caz care ar fi putut duce la pierderea unui coleg din echipă.

În urma unei succesiuni de peripeții, Toma a fost răpit de o gașcă de mafioți locali și dus într-un loc secret. Partenerii lui din secția de Poliție 33 și-au unit forțele și au reușit să-l elibereze. Episodul de miercuri seară a fost lider de audiență.

Viața lui Toma a fost în pericol aseară, când, după un antrenament de fotbal, a ajuns la spital, într-o rezervă în care avea loc întâlnirea unor mafioți.

Imediat după ce și-au dat seama că pacientul din încăpere este, de fapt, un polițist, infractorii s-au decis că cel mai bine e să-l scoată din schemă și să-l răpească.

Episodul Brigada Nimic de miercuri a fost lider de audiență! În intervalul 20:28 – 21:27, serialul a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor și a înregistrat 6.2 puncte de rating, 22,6% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,1 rating și 18,6% share.

Luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma se întorc cu noi cazuri. Săptămâna viitoare vom vedea cine este dispus să depună mărturie în instanță despre o crimă comisă de Bulgaru’. Cum va proteja Brigada Nimic martorul cheie și unde-l vor ascunde până când Poliția își va face treaba, vedem în noile episoade, care vor fi disponibile, în avans, sâmbătă, pe VOYO.

Brigada Nimic – Comedia păzește România!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending