Connect with us

A-Z NEWS

Bruce Newman, liderul mondial in marketingul politic vine la Bucuresti

Published

on

Bruce Newman, autorul unor cărți prestigioase precum The Marketing of the President sau Handbook of Political Marketing şi unul din pionierii marketingului politic la nivel mondial, se va afla în perioada 23-25 iulie în România, la Bucureşti, pentru Political Marketing Forum, un eveniment organizat de Agenția de Rating Politic și ARMP.

Vizita sa este prilejuită și de realizarea unui acord de parteneriat între Agenţia de Rating Politic, fondată și condusă de consultantul politic Cristian Andrei, şi Newman & Associates LLC, condusă de Bruce Newman.

Parteneriatul între cele două companii va însemna o punere în comun a experienței locale a Agenţiei de Rating Politic în research&strategy și campanii electorale și a celei internaționale a Newman & Associates atât în domeniul politic, cât şi în cel de business strategy, comunicare şi market research. Domeniile vizate de echipa de consultanți sunt campaniile electorale și consultanța de research&strategy pentru lideri și partide politice, mediul guvernamental dar și mediul corporate, care pot beneficia de metodele de avangardă testate în ultimele campanii electorale din Statele Unite.

Bruce Newman a contribuit cu modelele proprii de analiză la repoziționarea președintelui Bill Clinton în campania de realegere (1995-1996). De asemenea, este Editor-in-Chief, Journal of Political Marketing şi Professor of Marketing/Wicklander Fellow in Business Ethics DePaul University, Chicago.

În perioada anunţată, consultantul şi profesorul american va fi keynote speaker în cadrul Political Marketing Forum, organizat de Agenția de Rating Politic și Asociaţia Română de Marketing Politic. Evenimentul academic se află la a 3-a ediţie, are loc în acest an în România şi reuneşte profesori, cercetători sau practicieni din domeniul marketingului politic din 10 ţări, printre care şi  SUA, Marea Britanie, Polonia, Turcia, Germania. Tema ediţiei de anul acesta este: Exchanging Political Value: Theory, Practice and Reporting of Political Marketing. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending