Connect with us

Premieră TV

Bruce Willis este „Greu de pensionat” duminica seara la Pro Tv!

Redactia Radar de Media

Published

on

Nominalizat la trei Satellite Awards, un premiu Golden Globe pentru cel mai bun film și un Vits Awards, filmul ,,RED – Greu de pensionat”” va fi difuzat la ProTv duminică, 27 octombrie, ora 20:30.

Pentru Frank, interpretat de Bruce Willis, viața a devenit extrem de plictisitoare și neatrăgătoare odată cu retragerea sa din CIA. El trăiește din pensia pusă la dispoziție de guvern, într-o casă simplă, din suburbii. Singurele momente pe care le așteaptă cu nerăbdare sunt cele în care ocazia să vorbească la telefon cu Sarah, interpretată de Mary-Louise Parker, angajata Casei de Pensii care se ocupă de cazul lui. Sarah este la fel de singură și plictisită ca și Frank, așa că discuțiile lor îi fac mare plăcere.

Când un element din trecutul lui Frank îl forțează pe acesta să revină la vechea lui ocupație, iar pe Sarah o plasează exact în mijlocul intrigi, Frank și Sarah pornesc într-o călătorie plină de pericole neprevăzute.

Un obișnuit al filmelor în care adrenalina atinge cote maxime, pentru Bruce Willis filmările au decurs fără probleme: ,,Totul a fost extraordinar, nici măcar nu a fost nevoie să repetăm prea mult înainte. Toți și-au adus aportul, prin muncă și profesionalism, hotărâți să facă treabă foarte bună. “, a spus actorul încântat.

Câștigătoarea unui premiu Oscar, Helen Mirren a oferit în acest film o reprezentație remarcabilă, care i-a impresionat atât pe critici, cât și pe colegii ei. Bruce Willis a declarat când încă se afla pe platourile de filmare:

,, Cred că acest film va fi grozav. Cu siguranță scena pe care aștept cu cea mai mare nerăbdare s-o urmăresc este cea cu Helen Mirren, în rochie de seară, cu o pușcă de calibrul 50 în mână. Ce altceva îți mai poți dori?”.

Întrebată cum s-a pregătit pentru acest rol, Helen a răspuns amuzată: ,,Ar fi trebuit să mă duc la sală, dar pur și simplu nu am vrut. Nu obișnuiesc să fac lucruri de genul acesta, deși odată cu acest film mi-a trecut prin minte că poate totuși ar trebui.”

O combinație perfectă între umor, romantism și acțiune, filmul RED promite să țină spectatorii cu sufletul la gură, în timp ce le dezvăluie aventurile incredibile ale lui Frank, agentul CIA a cărui singură greșeală a fost să creadă că a venit momentul să pună arma în cui.

Vezi trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HUYC8yXzKM0[/youtube]

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending