Connect with us

AUDIENȚE TV

Bruja și Pufeh au părăsit cursa de pe Drumul aurului. În ediția America Express de aseară, care a fost lider de audiență

Peste 1,6 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane în minutul de aur 20:51.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Ediția de aseară America Express a încheiat cea de-a treia etapă de pe Drumul aurului cu o nouă eliminare: Bruja și Pufeh au părăsit competiția, ajungând ultimii la Irina Fodor în cursa pentru ultima șansă. Cele trei echipe care s-au confruntat în această cursă au fost: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Bruja și Pufeh, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cea din urmă pereche de vedete ajungând în această ipostază după ce a fost votată de ceilalți concurenți.

A fost o întrecere ca un basm contracronometru, țesut în jurul unei alte tradiții mexicane: La Quinceañera, petrecerea care celebrează o vârstă simbolică în viața unei adolescente.

Pentru tinerele din Mexic, balul de la 15 ani este unul dintre cele mai importante evenimente – iar echipele din cursa pentru ultima șansă s-au întrecut în a transforma această ocazie într-una de neuitat pentru trei adolescente din această țară.

De la definitivarea tortului la alegerea rochiei, executarea coafurii și a machiajului, cele trei perechi de vedete au bifat fiecare etapă care a desăvârșit memorabila Quinceañera – asumându-și chiar traversarea unui pod de sticlă suspendat între două clădiri, la nivelul etajului 14, pentru a putea face bezeaua pentru tort. Singura  care a spus ”pas” în fața acestei probe a fost Bruja, preferând astfel să urce 14 etaje. La capătul cursei, Irina i-a așteptat pe competitori cu mult temuta cutie, care în ediția de aseară America Express a eliberat un alt vultur roșu, culoarea eliminării. Așadar, echipa care a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, cea formată din Bruja și Pufeh, a părăsit competiția.

Votul tensionat care a decis cea de-a treia echipă pentru cursa de aseară a adunat peste 1,6 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane în minutul de aur 20:51.

Iar cursa pentru ultima șansă care a urmat, cu cele mai multe misiuni de până acum în acest sezon, a fost cea dintâi alegere a telespectatorilor români de pe tronsonul publicului comercial. Astfel, ediția America Express difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:29 – 23:48, a înregistrat pe acest segment 8 puncte de rating și 24.5% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 7.1 puncte de rating și 21.7% cota de piață.

          America Express continuă! În edițiile care urmează la Antena 1 duminică, de la ora 20:00, și lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30, echipele de vedete vor parcurge cea din urmă etapă din Mexic.

Peisajul se schimbă, concurenții coborând spre plajele Mexicului, iar misiunile devin din ce în ce mai dificile. Tensiunea urcă, iar obstacolele și capcanele condimentează ruta urmată de concurenți. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt vedetele care au rămas pe Drumul aurului în competiția pentru premiul de 30.000 de euro și mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România.

Sursa: Kantar Media               

Copyright: ARMADATA S.R.L.                          

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TV6 ore ago

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Reality Show6 ore ago

Diseară, la Chefi la cuțite începe bootcampul sezonul 13: concurenții se confruntă cu presiunea celei dintâi probe eliminatorii

Emisiuni7 ore ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Monden8 ore ago

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută”

Reality Showo zi ago

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Documentar4 zile ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV5 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?6 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Show6 zile ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBAL6 zile ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Reality Show6 zile ago

După 3 ani, s-au împăcat la Survivor România All Stars! Gimnasta Ana Porgras și controversatul Zanni s-au luat în brațe în show-ul de la PRO TV

Facebook

Advertisement

IN Trending