Connect with us

ALL MEDIA

Bruno Mars va pleda vinovat pentru posesie de cocaină

Published

on

 

Cântăreţul pop Bruno Mars va pleda vinovat în acuzaţia de posesie de cocaină din septembrie anul trecut şi va fi lăsat în libertate sub supraveghere, printre alte cerinţe de condamnare.

Procurorul David Roger a declarat publicaţiei Las Vegas Review că Mars va fi condamnat la un an de libertate sub supraveghere, va trebui să plătească o amendă de 2.000 dolari, să efectueze 200 de ore de muncă în folosul comunităţii, dar şi să participe la şedinţe de consiliere antidrog.

Cariera  artistului de 25 de ani a fost marcată anul trecut de arestarea din septembrie, când un însoţitor de baie al Hotelului Hard Rock din Las Vegas l-a văzut pe Mars, al cărui nume real este Peter Hernandez, cu “o pungă de pulbere albă”, potrivit unui raport de poliţie. Pulberea a fost mai târziu testată şi s-a constatat a fi cocaină.

După ce a fost dus la secţie şi interogat de un poliţist, cântăreţul aflat pe locul 1 în topul  Billboard Hot 100 cu piesa “Grenade” a declarat că s-a purtat copilăreşte afirmând că nu a mai folosit droguri pănă acum.

Roger a mai spus ziarului american că dacă Mars va fi capabil să-şi finalizeze condamnarea fără a intra în alte probleme, el îşi va retrage acţiunea juridică, iar cazul va fi respins, având în vedere faptul că tipul de condamnare este unul minor, primul caz de posesie de droguri.

Sursa: Reuters

Foto Credit: music-store-download.com

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending