Connect with us

K-News & Culture

BTS anunţă concerte live la Seul. Spectacolul este transmis în direct la Happy Cinema Bucureşti

Published

on

Foto Credit: allkpop
Reclame

Trupa fenomen BTS revine pe scenă acasă, la Seul, cu o serie de concerte speciale. Spectacolele „Permission to Dance”, numite sugestiv după single-ul de succes cu acelaşi nume, vor avea loc pe 10, 12 şi 13 Martie în capitala Coreei de Sud. Însă şi fanii din România se vor putea bucura de muzica starurilor de la Big Hit Entertainment, într-un show transmis în direct la Happy Cinema Bucureşti.

Din cauza pandemiei, multe evenimente au fost anulate sau reprogramate, însă trupa BTS readuce emoţia unui show live cu mult aşteptatele concerte Permission to Dance on Stage – Seoul. Stadionul Olimpic din Seul va fi locul de întâlnire dintre ARMY, fanii formaţiei şi cei şapte băieţi din BTS. Muzică bună, dans, energie şi o revedere mult aşteptată sunt ingredientele unei zile de neuitat. Miercuri, 16 februarie 2022, a fost lansat şi teaser-ul evenimentului pe canalul de YouTube al agenţiei lor de management.

Fanii din România se pot bucura de experienţa unică a unui concert marca BTS la Happy Cinema Bucureşti. Sâmbătă, 12 Martie, de la orele 10:45 şi 14:45, publicul din ţară are ocazia să-i urmărească pe RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook într-o reprezentaţie live pe marele ecran. Aşa că întâmpină primăvara cu muzică bună, alături de artiştii tăi preferaţi şi fii gata să-ţi faci amintiri de neuitat!

Articol realizat de Bianca Bujor pentru RADAR DE MEDIA.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending