Connect with us

Spectacole

Bucharest Fashion Week 2008

Published

on

Reclame

FashionTV, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani au placerea sa anunte desfasurarea celei de-a 10-a editii a Bucharest Fashion Week, in perioada 12-16 noiembrie, eveniment gazduit pentru a treia oara de Rin Grand Hotel.


Ca in fiecare toamna, cele mai importante nume ale designului vestimentar si de accesorii, atat din Romania cat si de peste hotare, isi vor prezenta propria viziune asupra noilor tendinte in moda. Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Ersa Atelier, Veronesse, Stefan Musca, Bien Savvy, Mexton, Cleopatra Lux sunt doar o parte dintre creatorii care isi vor prezenta colectiile pe parcursul celor 5 zile de festival.

Nici cei mici nu sunt neglijati, branduri precum Crido Kids sau Zig-Zag vor aduce pe podium nu numai cele mai noi tendinte in vestimentatie dar si viitoare talente ale modeling-ului romanesc.

Si pentru ca o veritabila prezentare de moda impune prezenta pe catwalk a unor femei frumoase, organizatorii Bucharest Fashion Week isi propun ca Top Model Romania, concursul cu traditie desfasurat in cadrul evenimentului, sa le premieze pe cele care au toate calitatile necesare pentru a deveni modele de renume international. Totodata, concursul este o oportunitate de lansare pentru castigatoare, Bucharest Fashion Week fiind transmis in peste 140 de tari.

Un moment important al Bucharest Fashion Week este si Romanian Fashion Awards, gala prin care FashionTV isi doreste sa marcheze sfarsitul inca unui an al modei si modelingului din Romania, prin desemnarea celor care s-au facut remarcati si au contribuit la conferirea unor standarde internationale acestui domeniu. Astfel, se vor acorda premii pentru: cel mai bun creator de pret-a-porter/ cel mai bun creator de haute-couture, cel mai bun model masculin/cel mai bun model feminin, cea mai buna coperta de revista, cel mai bun fotograf de podium/de moda, cel mai bun hair-stylist etc.

Si pentru ca este un eveniment organizat sub egida FashionTV, serile Bucharest Fashion Week 12-16 noiembrie 2008 nu se pot incheia altfel decat cu FashionTV Party, combinatia perfecta dintre muzica si moda, distractie in stilul consacrat FashionTV.

http://www.fashiontvromania.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending