Connect with us

Life Style

București i-a urat “La mulți ani!” lui Mr. Jack la petrecerea aniversară VIP (galerie foto)

Published

on

Dacă în decursul anilor, aniversările Jack Daniel’s au fost prilej pentru aprecierea spiritului independent din spatele whiskey-ului, în acest an, odată cu cei 164 de ani de la nașterea sa, paharele de whiskey sunt ridicate în cinstea spiritului independent care l-a caracterizat dintotdeauna pe Mr. Jack, dar mai ales al celor care, în prezent, trăiesc viața după propriile reguli.

Petrecerea aniversară VIP organizată în cinstea lui Mr. Jack a avut loc în fosta Uzină Electrică Filaret, monument istoric al Bucureștiului, construit între anii 1906 – 1909. Peste 1.500 de persoane, printre care persoane publice ca Horia Brenciu, Dan Bittman, Călin Goia, Adi Sînă și Anca Serea, Tudor Giurgiu, Adina Halas, Mădălina Vlad Pălării, Crina Moldovan, George Buhnici, Albertina Ionescu, Gianina Corondan, Willmark, Paula Chirilă, Marian Ionescu – Direcția 5, Andrei Nourescu, Roxana Ionescu, DJ Wanda, Octavia Geamanu, Giulia Anghelescu, Andrei Leonte, Luana Ibacka, Jorge, membrii trupei Mandinga,  Irina Corduneanu, Ionuț Ruscior (Publika), Ellie White, Alina Puscaș l-au sărbătorit fără convenții pe Mr. Jack. Am acceptat și noi invitația primită de la agenția Wunderman, condusă de Ileana Badiu și Joaquin Bonilla.

Adi Despot, Delia, Alina “Jais” și DJ Dobrican, Vama, Artan, Șuie Paparude, Keo și Skizzo Skills au fost artiștii care au urcat pe scenă și au cântat melodiile lor cunoscute și melodii reinterpretate ale altor artiști locali sau internaționali. Show-ul s-a încheiat cu luminarea sticlei uriașe de Jack Daniel`s, care a înlocuit tortul aniversar.

Jack Daniel a fost dintotdeauna un om care a preferat să petreacă în stilul lui cu prieteni buni, muzică de calitate și Old No.7.  Anul acesta, tortul aniversar nu mai este necesar, e suficient să ridicăm un pahar de whiskey și să-l cinstim pe Mr. Jack, așa cum i-ar fi plăcut.

Toată luna, prietenii lui Jack, persoane publice sau reprezentanti ai celor mai variate domenii de activitate, de la muzică până la divertisment, modă sau artă, ca Tudor Chirila, Adi Despot, Andi Vasluianu, Adi Hădean, Mihai Dobrovolschi, Tudor Giurgiu, Alexandru Ciucu, Cătălin Oprițescu, Răzvan Pascu,  împreună  cu toți cei care știu să își trăiască viața după propriile reguli, demonstrează în mediul online și offline că nu ai nevoie de prea multe pentru a sărbători, în felul tău, ocaziile importante din viață.

În perioada lunii septembrie, pe pagina oficială de Facebook fanii au fost invitați să marcheze momentele în care aleg să fie sinceri felului lor de a fi și își trăiesc viața după propriile reguli prin hastag-ul #spiritofjack.

Așadar, să ciocnim un pahar pentru Jack Daniel, valori adevărate și petreceri care nu au nevoie decât de spiritul lui Jack și un pahar bun de whiskey.

Madalina Vlad si Crina Moldovan

Adina Halas

Andrei Leonte

Ileana Badiu

Joaquin Bonilla si Wilmark

Laurent Tourette si Roxana Ionescu

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending