Bucurestiul devine pentru o saptamana capitala comediei! Bucharest Comedy Week - 22-28 septembrie 2014 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Bucurestiul devine pentru o saptamana capitala comediei! Bucharest Comedy Week – 22-28 septembrie 2014

Published

on

Anul acesta, bucurestenii vor avea parte de un cadou special ce va marca o noua premiera in spatiul cultural romanesc: Bucharest Comedy Week – primul festival international de comedie organizat vreodata in Capitala! Evenimentul se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colectii de spectacole si momente pline de umor ce vor deveni sursa unui val de entuziasm si de bucurie, un generator inepuizabil de zambete ce vor transforma Bucurestiul intr-o capitala internationala a comediei.

Organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cuAsociatia Culturala Carousel, festivalul este inclus in seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar Bucuresti – 555 de ani – o initiativa a Primariei Municipiului Bucuresti.

Aidoma altor capitale, Bucurestiul va gazdui incepand din acest an un mare festival de comedie – Bucharest Comedy Week – un eveniment al umorului de calitate, fara precedent in Romania! Prima editie a festivalului promite un program diversificat de comedie contemporana, momente de stand-up comedy, reprezentatii stradale, filme, piese de teatru, activitati umoristice, improvizatii, glume si farse ce vor cuceri Capitala, oferindu-le bucurestenilor, fie ei locuitori sau vizitatori, o saptamana plina de umor in care zambetele si buna dispozitie vor depasi orice bariera lingvistica. Sali de cinema si de spectacol, teatre, terase, parcuri si chiar strazi vor gazdui momente umoristice la care bucurestenii vor avea ocazia sa participe activ putand deveni in orice clipa personaje principale. Comedia coboara de pe scena, printre oameni, si promite acestora surprize necontenite timp de o saptamana. Printre invitatii festivalului se vor numara cele mai promitatoare talente, cei mai indragiti comedianti romani, dar si cateva dintre cele mai cunoscute spectacole ale comediei internationale.

Amploarea evenimentului aduce cu sine si o diversitate a spectacolelor organizate, o varietate menita sa multumeasca publicul din Capitala, indiferent de gusturi, preferinte sau varsta, asigurand necesarul optim de veselie intr-o perioada in care tot mai multi uita sa zambeasca. Tuturor ne place sa radem si, totusi, parem mult prea ocupati sa mai luam rasul in serios. De altfel, aceasta este si misiunea evenimentului, aceea de a readuce buna dispozitie pe strazile bucurestene, pe chipurile oamenilor. Rasul este unul dintre cele mai simple lucruri in viata si totodata unul dintre cele mai frumoase daruri cu care omenirea a fost binecuvantata, umorul si gandirea pozitiva fiind cele mai eficiente remedii pentru stresul coditian. Bucharest Comedy Week isi propune sa devina unul dintre principalele puncte de atractie, atat pentru bucuresteni, cat si pentru vizitatorii straini ai Capitalei, Bucurestiul putand deveni astfel una dintre cele mai vanate destinatii turistice pentru iubitorii de umor.

Programul integral al festivalului, lista evenimentelor si a artistilor, precum si informatii suplimentare despre desfasurarea primei editii Bucharest Comedy Week vor fi facute publice in curand pe pagina oficiala de facebook si site-ul evenimentului.

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. De la teatru si muzica, pana la arhitectura, pictura si carte, ARCUB reprezinta arta si cultura Bucurestiului, colaborand cu organizatii si institutii de profil si sprijinind totodata proiecte initiate In parteneriat.

ARCUB este organizatorul Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival, si al festivalului de muzica clasica, Bucharest Music Film Festival. In fiecare an, ARCUB se implica In peste 150 de evenimente culturale, al caror public depaseste 2 milioane de participanti.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending