Connect with us

BAZAR

Bucureștiul tău la scară: un proiect socio-cultural Initiative

Published

on

 

În Rio de Janeiro există Escadaria Selarón, în San Francisco există 16th Avenue Tiled Steps, în Valparaiso există cele 1000 de trepte spre Cerro Concepcion, în Seul există Ihwa-dong, iar lista străzilor în trepte poate continua. Puțini sunt însă cei care știu că și Bucureștiul se poate mândri cu un astfel de loc – strada Xenofon este singura stradă în totalitate alcătuită din trepte, un colț al orașului puțin știut de milioanele de oameni care traversează zilnic străzile Capitalei.

Construite acum peste 200 de ani, cele 70 de trepte ale străzii Xenofon poartă urmele luptei cu timpul, dar a reușit să supraviețuiască modificărilor arhitecturale care au schimbat fața Bucureștiului. Cu toate acestea, Xenofon păstrează și astăzi un aer boem, specific unei perioade din trecutul orașului.

București la scară este un proiect socio-cultural, destinat bucureștenilor și tuturor celor care îl vizitează, un proiect care își propune să aducă o pată de culoare și bună dispoziție locuitorilor din zonă,precumși celor care ajung întâmplător în zona parcului Carol.

Până pe 10 iulie, treptele de pe strada Xenofon vor avea parte de look nou, care va fi reprezentativ pentru Bucureștiul anului 2014, fără a ignora, însă, reperele clasice ale Capitalei. Xenofon se va transforma într-un simbol al Bucureștiului, un loc în care prezentul întâlnește trecutul și în care fiecare treaptă va evoca lucruri ce fac din capitala României unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

„De multe ori există această idee preconcepută că agențiile de media sunt cel mai puțin creative din rândul companiilor de marcom. Aceasta este o idee greșită și spun acest lucru de fiecare dată când am posibilitatea. Creativitatea este caracteristica principală a întregii industrii de comunicare și publicitate, iar prin acest proiect Initiative își dorește să arate exact acest lucru”, a declarat Alexandra Olteanu, Managing Director Initiative.

„Există o mulțime de locuri frumoase în București care nu se bucură de atenția cuvenită. Unul din aceste locuri este strada Xenofon, un colț din Bucureștiul vechi uitat de lume. Initiative își propune prin acest proiect să readucă această stradă în atenția publicului, oferindu-i un aspect modern, în ton cu vitalitatea și mobilitatea care caracterizează astăzi capitala României”, adaugă Adriana Ciobanu, Senior Media Planner, Initiative.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi vești legate de proiectul București la scară,vă invităm să accesațipagina de Facebook Initiative și să vizitați strada Xenofon începând cu 10 iulie.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Evenimente

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

Published

on

 

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august la cinema

Published

on

 

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezinta din 23 august pe marile ecrane ,,Bucataria Iadului”

Published

on

 

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

New Line Cinema, în asociere cu BRON Creative, prezintă o producție Michael De Luca filmul „Bucătăria Iadului” din 23 august pe marile ecrane.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: