Connect with us

UTILE

Bucuria de a purta haine de designer !

Published

on

Reclame

Tuturor ne place să purtăm haine de designer, chiar dacă nu toată lumea înțelege importanța lor. Hainele de designer nu sunt doar despre modă, ele sunt foarte importante pentru starea mentală generală a unei persoane.

A purta haine de designer înseamnă a investi în îmbrăcăminte de calitate. Acestea sunt adesea realizate din materiale de înaltă calitate și sunt confortabile de purtat. Purtarea de haine frumoase te face să te simți grozav. Iar când porți haine care ți se potrivesc, te simți minunat! De aceea, purtarea hainelor de designer este importantă pentru imaginea, stima de sine și încrederea ta. Acestea poate face diferența în viața ta socială. În plus, vei fi remarcat de alții. În secolul 21, este important să arăți la modă și să te simți parte integrantă a acestor vremuri. În plus, hainele de designer sunt mai flexibile în mărimi. De exemplu, o pereche de blugi de designer poate avea o talie mai îngustă sau o lungime mai mare a turului, în concordanță cu conformația corpului tău. Hainele de designer sunt mai adaptate stilului tău de corp, așa că acestea vor fi nu doar confortabile, dar îți vor reflecta personalitatea. Materialele de calitate constituie garanția faptului că vor dura mai mult. Apelând la haine de designer, fie că ești scund sau poate prea înalt, cu siguranță vei etala o ținută ce va atrage atenția!

Mai mult decât atât, țesătura folosită la realizarea hainelor de designer este de calitate superioară. O țesătură de bună calitate este cheia durabilității și confortului. Hainele de designer sunt mai durabile decât cele produse în serie. Nu numai că vor rezista mai mult, dar vei fi încrezător și elegant în timp ce le porți. Calitatea țesăturilor și croiala deosebită vor reduce împreună uzura. Iar pielea ta se va bucura de atingerea fină a materialului!

Purtând creațiile vestimentare ale unor designeri contemporani, cum este LauraOlteanu.ro, ai posibilitatea să îți afirmi nu numai un statut social, uneori irelevant, cât o declarație de independență. Pentru că o haină bine croită, realizată dintr-o combinație de materiale studiate cu atenție și croite cu grijă, reușește să te scoată din linie, conferindu-ți pe lângă confortul vestimentar și un sentiment special de încredere în sine, pe scurt te ajută să te simți bine în pielea ta.

Haina aduce statut!

Când vine vorba de haine și modă de designer, mulți oameni îl văd ca un simbol de statut. Dacă își permit să plătească prețurile mari pentru brandurile de modă de designer, le arată altora că au succes. Dar există o altă latură a acestui lucru care este complet trecută cu vederea de către omul obișnuit. În general, oamenii care poartă haine de designer au de fapt un complex de inferioritate. Nu se simt suficient de bine, iar hainele de designer sunt o strategie pentru a le arăta celorlalți că sunt suficient de buni. Când poartă o etichetă, aceasta dă impresia de bogăție și importanță. De aceea trebuie să ne îndreptăm atenția către segmentul care ne interesează pe noi: acei clienți care preferă linia în detrimentul etichetei. Acei clienți care preferă să se îmbrace la București și nu la Londra sau Paris, cu toate că nu există constrângeri financiare pentru ei. Acei clienți care sunt dispuși să se bucure de creația vestimentară în sine, ca produs dedicat care le conferă stil, confort și unicitate, eliminând etichetele și dorința de a epata.

Chiar dacă există un puternic curent ce consideră hainele de designer nimic mai mult decât un moft costisitor, argumentând că cel mai prețios bun al tău ești tu însuți, persoana din interiorul hainelor, și că nu ai nevoie de nimic mai mult pentru a te simții bine în pielea ta, noi continuăm să credem că între om și haină există o simbioză invizibilă. Este adevărat că poți merge la o întâlnire cu niște pantofi incomozi, care te strâng, îți rod călcâiele și scârțâie la fiecare pas, sau cu o încălțăminte moale și comodă din piele, făcută special pentru tine la comandă, după ce meșterul pantofar ți-a luat de câteva ori comenzile și a creat un calapod special pentru tine. În ambele perechi vei fi tot tu, dar cu siguranță doar într-una din ipostazele de mai sus întâlnirea va avea o șansă. 

Purtarea de haine elegante reflectă nu numai statutul social al unei persoane, ci și respectul pe care această persoană îl are pentru sine. Acest lucru se datorează faptului că aceste ținute sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor persoanei atât când vine vorba despre stil dar și despre confort. În plus, spre deosebire de alte tipuri de îmbrăcăminte, îmbrăcămintea de designer nu este niciodată produsă în serie. Deoarece producătorii trebuie să aloce o cantitate semnificativă de timp, efort și bani pentru producerea acestor îmbrăcăminte de designer, ei nu le fac în cantități mari. Iar clienții lor știu de la bun început că posibilitatea de a purta o uniformă este extrem de mică! Când porți haine de designer, arată că înțelegi ce calitate este și că ai standarde înalte, care – vor crede oamenii – se leagă direct de toate celelalte domenii ale vieții tale.

Iar în final dar nu în ultimul rând, atunci când porți haine de designer te bucuri de o calitate consistentă care nu poate fi niciodată atinsă de produsele de serie; chiar și cumpărând aceeași cămașă sau pereche de pantaloni dintr-un magazin vă poate oferi două tăieturi și finisaje diferite. Dacă vă place ca totul să fie exact ceea ce vă așteptați și doriți să vă puteți baza pe hainele pe care le cumpărați, hainele de designer sunt cea mai bună opțiune!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending