Bugs Bunny și gașca lui vin pe Cartoon Network în serialul Lumea Looney Tunes! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Bugs Bunny și gașca lui vin pe Cartoon Network în serialul Lumea Looney Tunes!

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network

Începând de luni, 10 ianuarie 2021, ora 14:10, Cartoon Network va difuza serialul Lumea Looney Tunes. Bugs Bunny, Duffy Duck, Tweety și prietenii lor vin pe Cartoon Network cu multă energie și tot felul de întâmplări!

Advertisement

În luna ianuarie, Cartoon Network le-a pregătit celor mici o surpriză – Lumea Looney Tunes! Difuzat zilnic, începând cu ora 14:10, serialul îi prezintă pe unii dintre cei mai vechi prieteni: Bugs Bunny, Sylvester, Tweety și mulți alții. Până acum, serialul animat a fost difuzat pe Boomerang.

Ce vor face personajele ?

Daffy şi Porky caută comorile din Templul Păsării-Maimuţă. Marvin Marţianul revendică o planetă „în numele planetei Marte”. Dar, când vrea să pună steagul, se întâmplă ceva neaşteptat. Yosemite Sam se întrece cu Bugs Bunny la skanderbeg.

Advertisement

Când se ia curentul, Bugs Bunny porneşte spre singura casă unde vede lumină: castelul înfricoşător de pe deal. Elmer Fudd încearcă să îl prindă pe Bugs, însă iepurele îl așteaptă cu o surpriză. 

Advertisement

Bugs Bunny ar vrea să se dea în tiribombe, dar Yosemite Sam nu îl lasă, pe motiv că e prea scund, aşa că Bugs încearcă să-l păcălească. Sylvester dă de Tweety la zoo, dar nu reuşeşte să-l prindă nici de data aceasta din cauza nebuniei din jur.

Premiera serialului pe Cartoon Network va avea loc pe 10 ianuarie, începând cu ora 14:10. Episoadele vor fi difuzate zilnic.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending