Connect with us

International

Bulgaria: Compania-sora a Pro TV din tara vecina, bTV Media, amendata cu 1,5 milioane de euro

Published

on

Arbitrul concurentei din Bulgaria a amendat, saptamana aceasta, cu 2,9 milioane de leva (aproximativ 1,5 milioane de euro) compania bTV Media Group, petru abuz de pozitie dominanta in negocierile cu mai multi cablisti, potrivit Broadband TV News. bTV apartine Central European Media Enterprises (CME), care in Romania opereaza grupul Pro TV, noteaza Hotnews.ro.

 

Comisia pentru Protectia Concurentei din Bulgaria, echivalentul Consiliului Concurentei din Romania, a aplicat aceste amenzi in urma plangerilor depuse de patru companii de cablu din Burgas, Sadanski, Plovdiv si Blagoevgrad. Acestea au vizat si o alta mare companie de televiziune din tara vecina, Nova, dar in cazul acesteia din urma nu au fost gasite nereguli.

Potrivit anuntului oficial publicat pe site-ul Comisiei, ancheta acestui for a dus la concluzia ca bTV Media Group a inclus clauze abuzive in contractele prin care ofera, contra cost, cablistilor dreptul de a retransmite programele sale.

 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending